08 / 05 / 2024

HabitatPark Villaları'nda 30 Eylül'e kadar 697 bin TL'ye villa!

HabitatPark Villaları'nda 30 Eylül'e kadar 697 bin TL'ye villa!

Firma: Belde Group

Proje: Habitat Park Akıllı Villalar

Belde Group tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Habitat Park Akıllı Villaları projesinde villaların maksimum fiyatı 950 bin lira olarak belirlendi...



19 adet ikiz villayla beraber toplam 38 villa ile konumlandırılan Habitat Park Akıllı Villala projesi kapsamında inşaat alanının büyüklüğü 12 bin 420 metrekare olarak belirlendi.  Belde Group  tarafından hayata geçirilen proje kapsamında villaların satışları güncellenen fiyatlarla devam ediyor. 



Teslimlerinin önümüzdeki yıl yapılması beklenen Habitatpark Villaları projesi, Beylikdüzü Yakuplu Mevkii'nde yapılıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 40 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra şirket bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.



Bodrum+3 katlı olmak üzere 320 metrekare büyüklükte tasarlanan Beylikdüzü Habitat Park projesinde villaların taban oturumu brüt 120, net 104 metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan villalar akıllı ev otomasyon sistemiyle inşa ediliyor.



Projenin sosyal alanları;


-Yürüyüş parkuru

-Açık, yarı olimpik yüzme havuzu

-Dinlenme grupları

-Çocuk havuzu

-Su arkları

-Şelaleler

-Çocuk oyun alanı

-Kapalı otopark



Yakuplu HabitatPark Evleri projesinde yer alan villalar için 30 Eylül 2012 tarihine kadar devam edecek kampanyaya göre fiyatlar, 697 bin lira ilâ 950 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.



444 88 61 


www.habitatpark.com



Yağmur Başak KARA


projeye sor



Geri Dön