29 / 04 / 2024

Belediye aslfaltlama çalışmaları

Belediye aslfaltlama çalışmaları

1938 yılında Vali Kırdar, belediye hududu içindeki sokakların tamir edilmesi emrini vermiş ve bu iş bir rapor hazırlanmış. Hazırlanan rapora göre, sokakların tamir ve inşası 51 milyon liraya mal olacakmış.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Niksar'da kent pak çalışmaları sürüyor!

Tokat'ın Niksar ilçesinde eski Devlet Su İşleri Bölgesi'nde yapımına başlanan Kent Park için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Manisa Selendi Belediye Kompleksi'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Bolu Belediye Binası çalışmaları başladı!

Bolu Belediyesi yeni yapılacak olan kent merkezi, belediye meydanı ve çevresi kentsel tasarım projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.

Çerkezköy Belediye Başkanı yol çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi’nde tamamlanan beton yol çalışmalarını inceledi ve Pınarça Deresi ile Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki en büyük zenginliğin tarihi miras olduğunu, bu yüzden dönüşümü tarihi mirası koruyarak tasarlayacaklarını söyledi.

Mersin doğu girişi için çalışmalar hızlanacak!

Mersin Doğu girişi için çalışmalar hızlanacak. Akdeniz Belediye Meclisi, Aralık ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Yılın son meclis toplantısına Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı M. Fazıl Türk Başkanlık etti.

Belediye aslfaltlama çalışmaları Haberi

Belediye aslfaltlama çalışmaları



İstanbul sokakları


Sokakların yapılması için 51 milyon lira lazımdır. Belediye Terkos'tan kar etmeyecek.

    Vali ve Belediye Reisi Doktor Lütfi Kırdar, İstanbul sokaklarının pek harap ve perişan bir vaziyette olduğunu göz önüne alarak belediye fen işleri müdürlüğüne verdiği emir üzerine İstanbul Belediye hududu dahilindeki bütün sokakların inşa ve tamiri için alınacak tedbirler hakkında bir rapor hazırlanmıştır.

    Bu rapora göre, İstanbul sokaklarının tamamen tamir ve inşası için elli bir milyon liraya ihtiyaç vardır. Halbuki belediyenin bugünkü bütçe vaziyeti karşısında bu işin şehir varidatıyla temimine imkan yoktur.

    Bundan başka Gazi Köprüsü'nün inşası bir seneye kadar biteceğine göre bu köprüye...