27 / 04 / 2024

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez

Kartepe'yi turizm ile anılan bir ilçe konumuna getirmek için çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 24 bin kilometre uzunluğundaki Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi'nin ilgili hazırlıklarına hız verdi.

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Hüseyin Sözlü'den metro açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada köprü projelerinde yer alan çift hatlı demiryollarıyla metronun tamamlanması konusunda zaten gereken kritik yatırımları yaptıklarını söyledi.

Hüseyin Keskin'den Sultanbeyli metrosu açıklaması!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Üzülmez'den imar revizyon planı açıklaması!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İmar Revizyon Planından etkilenen Tepetarla Mahallesi üzerinden kendisine atılan iddialara yanıt verdi...

Hüseyin Samut: Başbakan sektöre cesaret verdi!

Samut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, şehirlerin yeniden dizayn edildiğini belirterek, “Türkiye güçlü bir istikrarla kabuk değiştiriyor” dedi. Samut, bu süreçte inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi...

Hüseyin Genç: Konut sorunumuzu çözüme ulaştırıyoruz!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, geleneksel bilgilendirme toplantısında öncelikli olarak ilçenin 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini İfade ederek, "Konutlaşma gelişmeye katkı sağlamaktadır" dedi.

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Haberi

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen proje için başta Orman ve Su İşleri Bakanlığı gibi ilgili kurum ve kuruluşlardan onay alınarak, Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu'nun güzergahı belirlendi. Başkan Üzülmez, yerleşim merkezleri ile bağlantısı sayesinde bölgedeki ticari hayatı da olumlu etkileyecek bu proje ile dağ eteklerini daha işlevsel hale getireceklerini ve ilçe turizmine artı bir değer daha kazandırmak için kolları sıvadıklarını kaydetti. Başkan Üzülmez, projelerine destek veren Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür etti. 

Yeni...