03 / 05 / 2024

belediye beşiktaş otopark yapımı

belediye beşiktaş otopark yapımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise muhtelif ilçelerde bulunan zeminaltı otopark inşaatı yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işini ihaleye çıkardı.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

İBB Beşiktaş'taki 2 bin 882 metrekarelik arsayı satıyor! Arsaya biçilen değer tam 518 milyon 760 bin TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'taki arsayı 518 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

İstanbul Beşiktaş'taki 6 adet otopark kiraya verilecek!

İstanbul İli Beşiktaş Belediye Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş'taki 6 adet otoparkı kiraya verecek.

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan dev arsayı kapalı teklif usulüyle satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 175 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'tan No:1903 tesisleri tahliye açıklaması!

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisilerini borçlarını ödemedeği gerekçesi ile 18 Kasım 2019 tarihi itibariyle Beşiktaş Belediye Başkanlığı yetkilileri teslim aldı...

İBB, Beşiktaş'taki arazisini 144.2 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan,araziyi 144 milyon 205 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç oldu!

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Tahir Doğaç seçildi. Doğaç vekaleten görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine geçecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak'ta seçilecek!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.

Beşiktaş Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 2018 yılı için ilçedeki emlak vergisi oranına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

belediye beşiktaş otopark yapımı Haberi

belediye beşiktaş otopark yapımı


Buna göre Beykoz, Beşiktaş, Kadıköy, Maltepe İlçelerinde intifa hakkı karşılığı beş adet zeminaltı otopark inşaatı yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi 6 grup halinde ihale edilecek.


Beykoz İlçesi, Kavacık Mahallesi, 1 parsel sayılı yerin yanında bulunan yaklaşık 2 bin metrekare alanda, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi, 4 parselde, Kadıköy İlçesi İçerenköy Mahallesi, G-30 Sokak ile G-31 Sokak kesişiminde, Kadıköy İlçesi İçerenköy Mahallesi, Huzur Hoca Caddesi ile Savaş Sokak arasında, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi ile Çıkmaz Sokak arasında intifa hakkı karşılığı beş adet...