15 / 05 / 2024

belediye binası inşaatı

belediye binası inşaatı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’ya 134 yıl sonra, tüm birimlerin bir arada yer alacağı Büyükşehir Belediye Binası’nı kazandıracak çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Samsun'da 39 milyon liralık müzenin inşaatı durdu!

Samsun'da, yetersiz alanı olduğu nedeniyle kapatılan Arkeoloji ve Etnografya Müzesi için İlkadım ilçesinde başlatılan yeni müze binası inşaatına ara verildi.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Giresun Özel İdaresi Hizmet Binası'nın inşaatına ilişkin 8 soru TBMM'de!

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi'nde yapılan yeni İl Özel İdaresi Hizmet Binası inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

belediye binası inşaatı Haberi

belediye binası inşaatı

Bursa’nın çehresini yatırımlarıyla değiştiren Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleri, 134 yıl sonra yapılan Büyükşehir Belediye Binası ile bir araya toplanıyor. Büyükşehir Belediye Binası’nın inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bu dönem Bursa’ya eserler kazandırıyoruz. 134 yıl önce Ahmet Vefik Paşa tarafından yapılan tarihi belediye binasından sonra bu dönemde Büyükşehir Belediye Binası’nı da yapmak bizlere nasip oldu” dedi.


Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerini bir çatıda toplayacak olan binanın inşaatının, Ankara – İzmir Yolu üzerinde, eski sebze halinin olduğu yerde yapıldığını hatırlatan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediye Binası inşaatımız hızla sürüyor. Bir yanda bloğun birindeki kaba inşaatın eksikleri tamamlanırken, diğer yandan da ana blokta ince işlerimiz, tesisat ve cephe kaplamalarımız hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Hedefimiz bu yıl içinde bu binanın açılmasıdır” diye...