02 / 05 / 2024

belediye evleri son durum

belediye evleri son durum

Soner Çetin, 'En önemli projem' dediği Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin iptal edildiği yönünde bilgi kirliliği oldu büyük yatırım olma özelliğini taşıyan projenin birkaç ay içinde başlayacağını bildirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

İzmit'te depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İzmit'e bağlı Zabıtan Mahallesi’nde yer alan depreme dayanıksız binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçe içerisinde bulunan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İbrahimpaşa Mahallesi'nde yer alan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Afet riski taşıyan bölgede kentsel dönüşüm elzemdir!

Adana Çukurova Belediyesince, Belediye Evleri Mahallesi’nde yapılacak olan ancak birçok tartışmayı da beraberinde getiren ‘kentsel dönüşüm’ projesi jeoloji mühendislerinin gündem konusu oldu...

Çukurova'da dönüşümle modern bir şehir kurulacak!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "afet riskli alan üzerinde kurulu Belediye Evleri mahallesinde bin 78 dönüm alan üzerinde yapılacak kentsel dönüşümle, modern bir şehir kuruyoruz" dedi.

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 1.892 konut!

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 20 Eylül olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Denizli Aqua City Evleri son fiyatları!

Aqua City Denizli projesinde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından Denizli'de inşa ediliyor...

belediye evleri son durum Haberi

belediye evleri son durum

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, görevde olduğu bir yılı değerlendirdi. 'En önemli projem' dediği Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin iptal edildiği yönünde bilgi kirliliği olduğuna dikkat çeken Başkan Çetin, "4 milyar liralık tutarla Adana'da bir defada yapılan en büyük yatırım olma özelliğini taşıyan projede ok yaydan çıkmıştır. Birkaç ay sonra çalışmalara başlayacağız. Kentsel dönüşüm projesinde halkın avukatı olarak görev yaptım" dedi. 


ÇAĞDAŞ ÇUKUROVA 


Göreve geldikten 2 gün soma düzenlenen halk günleriyle halkla buluştuklarını belirten Çetin, "Daha aydınlık, daha çağdaş ve daha engelsiz bir Çukurova diyerek çıktığımız bu yolda, asla sadece asli görevlerini yerine getiren, halktan uzak bir belediyecilik anlayışı sergilemedik. Bilim merkezi, Jurassic park, semt kreşleri, su oyun parkı, emekliler evi, konsept sokaklar gibi onlarca proje için çalışmalar başlatıp adımlar...