29 / 07 / 2024

Belediye Haber dergisi Esenyurt Belediyesinin mi

Belediye Haber dergisi Esenyurt Belediyesinin mi

Esenyurt Belediye Başkanlığı, belediyenin Belediye Haber, Belediye Dergi gibi adlarla dergisinin olmadığını, bu tür dergi ve yayın organları üzerinden hiçbir şekilde kurumsal olarak davetiye satarak, yemek, gece ve bu tür organizasyonlar yapılmadığını aç

Memur olmak isteyenlere müjdeli haber geldi, 40 Belediye KPSS’li KPSS’siz personel alımını gerçekleştirecek

Memur olmak isteyenlere güzel haber İŞKUR'dan geldi. İŞKUR’un kamu dışı ilanları üzerinden yapılan açıklamaya göre personel alımları yapacağı duyuruldu Buna göre, 40 belediyede KPSS’li KPSS’siz personel alımı yapılacak. Başvurular başladı, işte haberin ayrıntıları...

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun.

Destek ödemelerinin ardı arkası kesilmiyor! Şimdi de öğrenciler için müjdeli haber geldi 

İlkokul öğrencilerinin beklediği müjdeli haber geldi ve ilkokul öğrencilerine destek ödemesi yapılacağı ilan edildi. Belediye vesilesi ile yayımlanan listede, ilkokul öğrencilerine aylık 330 TL ödeme yapılacağı söylendi.

Bu fırsatı değerlendirin! O ilimizde belediye taşınmazları satışa çıkardı! 6 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Belediye tarafından 4 taşınmaz ihale usulüyle satılıyor. Kaçırılmayacak fırsatın ihalesi ise 6 Mart 2023’te yapılacak.

O belediye rekor sayıda KPSS şartsız işçi alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Yalova Belediyesi iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. Belediye tarafından yayımlanan ilanda farklı kadrolara tam 90 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte detaylar...

Yatırımcılar dikkat! O ilimizde belediye 20 adet arsa satıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ'da belediye tarafından 20 adet arsa satılıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın! İşte detaylar…

Memur olmak isteyenlere güzel haber! Artık KPSS’yi dert etmeyin! Belediyede yüksek maaşla işiniz hazır! İşte şartlar!

Memur olmak isteyenlere güzel haber verildi. KPSS’ye gerek olmasan belediye işe girin. İşte aranan şartlar!

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

Osmaniye Belediye Hizmet Binası en iyi proje ödülünü aldı!

Osmaniye Belediye Hizmet Binası, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından internet üzerinden yaklaşık 400 bin kişinin katıldığı oylama neticesinde en iyi belediye hizmet binası proje ödülüne layık görüldü.

TOKİ Haber Dergisi'nin Haziran sayısı yayında!

TOKİ Haber Dergisi’nin 64. sayısı çıktı. Kapağında TOKİ’nin 250 TL taksitli yeni konut hamlesinin yer aldığı dergi yine dolu dolu bir içerikle yayında..

Melih Gökçek Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Buhara Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “5. Buhara Medya Ödülleri”nde, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi.

TOKİ Haber Dergisi'nin Ocak sayısı yayında!

Yayın hayatına Şubat 2010’da başlayan TOKİ Haber Dergisi, yeni yıla yenilenen yüzüyle girdi. Grafik tasarımı baştan sona değişen derginin 59. sayısı okurlarıyla buluştu.

TOKİ Haber Dergisi'nin Aralık sayısı yayında!

Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin 58. sayısı çıktı. TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin Aralık sayısını web sitesinden okuyabilirsiniz.

Belediye Haber dergisi Esenyurt Belediyesinin mi Haberi

Belediye Haber dergisi Esenyurt Belediyesinin mi

Esenyurt Belediye Başkanlığı'nın dergi uyarısı şöyle; 


"Esenyurt Belediyesi’nin “Belediye Haber, Belediye Dergi” vb. dergisi yayın organı yoktur. Bu dergi ve yayın organları üzerinden hiçbir şekilde kurumsal olarak davetiye satarak, yemek, gece ve bu tür organizasyonlar yapılmamaktadır. Kurumun adını kullanarak böyle taleplerde bulunan kişi veya kişilere itibar edilmemesini önemle duyuruyoruz. 


Başkanlık makamı ve belediye kurum adı kullanılarak vatandaşlar suistimal edilmektedir. Böyle taleplere kesinlikle itibar etmeyiniz. Gerekli durumlarda Esenyurt Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü (0212) 622 03 33- 158/162 numaralı telefonuna ihbarda bulunarak bilgi alabilirsiniz."


Esenyurt...