19 / 05 / 2024

Belediye ile Karayolları Üçkuyular Pazaryeri için anlaştı

Belediye ile Karayolları Üçkuyular Pazaryeri için anlaştı

Yerine AVM yapılacak Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınması konusunda Belediye ve Karayolları arasında anlaşma sağlandı. Pazaryerinin bir, en geç iki ay içinde bu kaldırılacağı öğrenildi.

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Belediye o ildeki 4 adet konut ile 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 10 Ekim'de! 

Balıkesir Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Pelitköy Mahallesinde yer alan 1 adet konut ile 3 adet dubleks konutu ve 3 adet arsayı satıyor. Peki Balıkesir'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Maaşlara yüzde 85 oranında zam yapıldı... Maaşlar hakkında flaş gelişme

Tunceli'de belediye ile sendika arasında imzalanan anlaşma sonucunda en düşük işçi maaşlarına yüzde 85 oranında zam yapıldı. Haber belediye işçileri ve aileleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Belediye, o ildeki 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor. Peki Yozgat'taki konut, arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

Araç sahipleri dikkat! Borcunu geciktirenlere kötü haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı, köprü, otoyol ile karayollarında bulunan gişelerden ücret yapmadan yapılan geçişlerini düşünerek ödeme süresinde değişikliğe gitti. Ödeme süresinin 45 günü geçmesi dahilinde ise geçiş ücreti ve 4 katı cezai şeklinde olacak. İşte detaylar…

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Belediyelerin otopark gelirleri arsa alımları ve inşasında kullanılacak!

TBMM Çevre Komisyonunda onaylanan Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi ile Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklikle imar mevzuatı kapsamında belediyelerin otopark gelirlerini büyükşehir belediyesine aktarılması uygulaması sona eriyor.

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nden internetten emlak vergisi ödeme fırsatı!

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) vatandaşlara evden çıkmadan belediye ile ilgili faturaların ödenmesi için internetten ödeme fırsatı sağlanıyor.

Belediye ile Karayolları Üçkuyular Pazaryeri için anlaştı Haberi

Belediye ile Karayolları Üçkuyular Pazaryeri için anlaştı

Ulaşım kolaylığı ve nüfus yoğunluğu nedeniyle İzmir'in en hareketli pazaryerlerinden Üçkuyular'da havadan çekilen bu fotoğraftaki renk armonisi de tarih olacak. Pazarcıları kışın yağmurdan, yazın güneşten koruyan bu rengarenk şemsiyeler, yerini iş makinelerine bırakacak. 


Sabah...