06 / 05 / 2024

belediye öğle tatili

belediye öğle tatili

Belediye sınırları içerisinde bulunan arsa, arazi, konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede çalışma saatleri içerisinde yapılıyor. İşte belediye çalışma saatleri 2016..

Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanması Yönetmeliğinde Değişiklik!

2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31454 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Bursa Müşküle Köyü Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Müşküle Köyü’nde inşaat çalışmalarını inceledi. Başkan Altepe, Müşküle Köyü’ndeki tarihi caminin,inşaat çalışmalarına başlandığını ve kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

Ankara Altındağ'da belediye binasını yıkılacak!

45 bin gecekonduyu yıkarak dönüşüm başlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, tarihi değerleri gölgeleyen belediye binasını da yıkıyor. Altındağlıların "Bu gidişle başkan belediyeyi de yıkar" esprisi gerçek oldu

1929 yılında İstanbul'da belediye ve vilayet birleştirilecekmiş!

1929 yılında İstanbul Emaneti ve İstanbul Valiliği birleştirilecekmiş. Vilayet'le Emanet birleştirilince her iki daire, Düyun-u Umumiye binasına taşınacakmış. Türkiye'de ilk defa uygulanacak bu birleşimle Valilik ve Belediye beraber çalışacakmış.

İlhan Gültekin, Ardahan Göle'nin 2015 projeleri anlattı!

Ak Parti İlçe binasında yapılan Ak parti Göle ilçe danışma meclis toplantısına Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay Göle İlçe Başkanı ilhan Gültekin Göle Belediye Başkanı Akın Ismailoğlu gibi isimler katıldı.

Tapu öğle tatili saat kaçta?

Tapu dairesi, içinde bulunduğu ilçe sınırlarındaki taşınmaz malların işlemlerini görüyor. Peki, tapu dairesi çalışma saatleri nelerdir? Tapu öğle tatili saat kaçta? İşte tapu mesai saatleri..

Akyazı Belediye Başkanlığı'ndan 7 milyon 913 bin 899 TL'ye 39 adet tarla!

Akyazı Belediye Başkanlığı Sakarya ili Akyazı ilçesinde yer alan 39 adet tarlayı 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00 İLE 17:05 arasında ihaleye çıkarıyor...

Belediye harcamalara katılma payları yönetmeliği tam metni!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu 'nun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik, kanalizasyon ve su tesisleri harcamalarına katılma paylarına ilişkin esasları düzenliyor...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: Turizm için yatırımları destekliyoruz!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, denizi, doğası ve termal su kaynağıyla yatırımcıların dikkatini çeken ve Kocaeli'nin yaşam alanı olarak tercih edilen Başiskele ilçesinin, turizm yatırımları açısından bölgenin parlayan yıldızı haline geldiğini söy

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, 61 yaşında üniversite öğrencisi!

61 yaşındaki Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, çocuklarına özenerek Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü'nde eğitim görüyor

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, babasına bile göz yummadı!

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, babasına ait dükkanda yapılan tadilatı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle engelledi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı"ndan Beşiktaş"ta satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Beşiktaş"ta 256 metrekarelik arsayı 1 milyon 284 bin 350 liraya satışa çıkardı

belediye öğle tatili Haberi

belediye öğle tatili

Belediye çalışma saatleri 2016!

Belediye sınırları içerisinde bulunan arsa, arazi, konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor. 


Örneğin belediyenin imar biriminde, inşaat ruhsat ve iskan işlemleri yapılırken, tahsilat biriminde ise vergi dönemlerinde emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ödeniyor.


Bu işlemler belediyenin çalışma saatleri içerisinde yapılyıor. Peki belediyelerin çalışma saatleri 2016 nelerdir?


Belediyelerin çalışma saatleri 2016


Belediyeler hafta içi her gün 08.30'da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00‘a kadar bunu sürdürüyor. 12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00′dan 17.00‘a kadar hizmet veriyor. Bu saatler, yaz ve kış saat uygulamasına göre yarım saat farklılık gösterebiliyor.


İstanbul ilçe belediyeleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Adalar Belediyesi

Arnavutköy Belediyesi

Ataşehir Belediyesi

Avcılar Belediyesi

Bağcılar Belediyesi

Bahçelievler Belediyesi

Bakırköy Belediyesi

Başakşehir Belediyesi

Bayrampaşa Belediyesi

Beşiktaş Belediyesi

Beykoz Belediyesi

Beylikdüzü Belediyesi

Beyoğlu Belediyesi

Büyükçekmece Belediyesi

Çatalca Belediyesi

Çekmeköy...