06 / 05 / 2024

Belediye Park

Belediye Park

Uşak Belediyesi, kentte sağlıklı yaşam adına büyük parklarda oluşturulan yürüyüş yollarını yeniden düzenledi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların rağbet ettiği büyük parklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye park için kamulaştırdığı araziyi müteahhide sattı!

Pandemi sürecinde kişilere ait özer arazileri kamu yararına kamulaştıran belediyenin bu alanı parsel parsel bölerek üçüncü kişilere sattığı ortaya çıktı. Park yapılacak alanda villalar yükseliyor.

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileniyor!

Kozan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor.

Batman'da parklar elden geçiriliyor!

Bahar mevsimi öncesinde tespit ettikleri parklar için hazırlık yaptıklarını belirten Belediye Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç; “Yeni parklarla birlikte eski parkları da elden geçirmeye hazırlanıyoruz.

Uşak'ta yürüyüş yolları yenilendi!

Uşak Belediyesi, kentte sağlıklı yaşam adına büyük parklarda oluşturulan yürüyüş yollarını yeniden düzenledi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların rağbet ettiği büyük parklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Şehzadeler'de mesire alanları yenileniyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, köy tüzel kişiliğinden devredilen mesire alanlarını yeniliyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şirin Mahallesi'nde yeni bir mesire alanı oluşturmak için kolları sıvadı.

Trabzon Belediye Başkanı EYOF Hatıra Parkı inşaatını inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları devam eden Spor Temalı Park'ta incelemelerde bulundu.

Bilecik Belediye Başkanı park alanları için inceleme yaptı!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulunup, yeni park ve dinlenme alanlarının yanı sıra mahalleye gerekli hizmetleri vereceklerini söyledi..

1970 yılında her 5 bin çocuğa bir park düşüyormuş!

1970 yılında İstanbul'da her 5 bin çocuğa bir park düşüyormuş. İstanbul'da aynı yıl, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaptırılan 135 çocuk park ve bahçesi bulunuyormuş.

1966 yılında İstanbul'un denizden görülen kısımları ağaçlandırılacakmış!

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İstanbul'un denizden görünen çıplak kısımlarının ağaçlandırılması için dikim faaliyetine başlanmış. Üsküdar Şemsipaşa sahilleri, Salacak, Harem sırtları, Mühürdar, Moda, Fenerbahçe yamaçları ağaçlandırılacakmış.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Birlik Parkı'nı açtı!

Beşiktaş Nisbetiye Mahallesi'ndeki Birlik Sokak'ta yenilenen Birlik Parkı, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla açıldı. İşte o Birlik Parkı'nda yapılanlar...

Sarıyer Belediye Başkanı'ndan Park Orman Tabiat Parkı açıklaması!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Park Orman Tabiat Parkı'na ruhsat vermeyecekleri yönündeki haberlere tepki gösterdi, "Ruhsatı verdik veya talebi reddettik diye bir olay yok" dedi.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Balıkesir Göl Park projesi için ilk adımlar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un seçim öncesi vaat ettiği “Çay Deresi Islahı” ve de “Göl Park” projesinin çalışmaları için ilk adım mecliste atıldı.

Belediye Park Haberi

Belediye Park

Bu kapsamda Ata ve Çobançeşme Parkı içindeki yürüyüş yolları yeniden yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 

Büyük parkların vatandaşların nefes alması ve zaman geçirmesi bakımından önemli yer tuttuğunu kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Hemşehrilerimizin büyük parklarda daha güzel vakit geçirebilmeleri konusunda hassas bir yaklaşım içindeyiz. Bu nedenle parkların eksikliklerini tespit edip gereken müdahaleleri yapıyoruz. Parklardaki tartan pist olarak bilinen EPDM yürüyüş yollarını istenilen düzeye getirdik. Vatandaşımız yürüyüşlerini artık daha güzel alanlarda yapacak" dedi.


Yeni...