02 / 05 / 2024

Antalya'nın en büyük parkı Meydankavağı'na yapılacak!

Antalya'nın en büyük parkı Meydankavağı'na yapılacak!

Antalya Konyalılar Derneği her ayın sonu cumartesi günü gerçekleştirdiği kahvaltı gününde bu kez Muratpaşa'nın yöneticilerini ağırladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, şehrin en büyük parkını da Meydan Kavağı Mahallesi'ne yapacağız dedi.




Antalya Konyalılar Derneği her ayın sonu cumartesi günü gerçekleştirdiği kahvaltı gününde bu kez Muratpaşa'nın yöneticilerini ağırladı. Konyalılar Derneğimde Muratpaşa'ya müjdeler Antalya Konyalılar Derneği üyeleri geleneksel kahvaltılarını sürdürdü. Kahvaltıya Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Sinan Demir, Sabah Akdeniz Haber Müdürü İbrahim Okumamış ile çok sayıda davetli katıldı. Dernek Başkanı H.Hüseyin Cengiz davetlileri tek tek dernek binası önünde karşıladı. 

diye konuştu. 



İŞTE YENİ PROJELER 


Uysal, "Muratpaşa'yı cep telefonuna kadar indireceğiz. Uygulama indirildiğinde, Muratpaşa'nın tamamı telefondan görülebilecek. Turistler için büyük imkan olacak. Ayrıca oluşturacağımız 'Turuncu masa' ile vatandaşın şikayetlerini alacağız, hepsine çözüm bulup son durumlarını bildireceğiz" dedi. 



TEK ÇATIDA 


Konya'ya özgü bamya çorbasının ikramının ardından konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tüm dernekleri tek çatı altında toplayacaklarını söyledi. Halk günü toplantılarının 7 saat sürdüğünü ve tüm görüşleri aldığını kaydeden Uysal, "İlçe nüfusumuzun yüzde 9'unu oluşturan engelliler için özel çalışmalarımız olacak. Ayrıca şehrin en büyük parkını da Meydan Kavağı Mahallesi'ne yapacağız. Ancak ilçenin yüzde 60'ı ruhsatsız. Konuyla ilgili komisyonlar oluşturacağız' 



Sabah Akdeniz


Geri Dön