18 / 05 / 2024

muratpaşa şehir parkı

muratpaşa şehir parkı

Antalya Konyalılar Derneği her ayın sonu cumartesi günü gerçekleştirdiği kahvaltı gününde bu kez Muratpaşa'nın yöneticilerini ağırladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, şehrin en büyük parkını da Meydan Kavağı Mahallesi'ne yapacağız dedi.

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nın belediyeye devri neden iptal edildi?

Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nın Kırşehir Belediyesine devrinin Bakanlık tarafından iptal edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediyeye verilmedi! 

Kırşehir'de yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan Aşıkpaşa Tabiat Parkı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belediyeye devir edilmedi. 

muratpaşa şehir parkı Haberi

muratpaşa şehir parkı


Antalya Konyalılar Derneği her ayın sonu cumartesi günü gerçekleştirdiği kahvaltı gününde bu kez Muratpaşa'nın yöneticilerini ağırladı. Konyalılar Derneğimde Muratpaşa'ya müjdeler Antalya Konyalılar Derneği üyeleri geleneksel kahvaltılarını sürdürdü. Kahvaltıya Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Sinan Demir, Sabah Akdeniz Haber Müdürü İbrahim Okumamış ile çok sayıda davetli katıldı. Dernek Başkanı H.Hüseyin Cengiz davetlileri tek tek dernek binası önünde karşıladı. 

diye konuştu. 



İŞTE YENİ PROJELER 


Uysal, "Muratpaşa'yı cep telefonuna kadar indireceğiz. Uygulama indirildiğinde, Muratpaşa'nın tamamı telefondan görülebilecek. Turistler için büyük imkan olacak. Ayrıca oluşturacağımız 'Turuncu masa' ile vatandaşın şikayetlerini alacağız, hepsine çözüm bulup son durumlarını bildireceğiz" dedi. 



TEK ÇATIDA 


Konya'ya özgü bamya çorbasının ikramının ardından konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tüm dernekleri tek...