05 / 07 / 2024

belediye ve meclis üyeleri

belediye ve meclis üyeleri

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkam Murtaza Kılçık, şehirlerin sağlıklı gelişmesi için belediye meclis üyeliklerinde mühendis, mimar ve şehir plancılarına öncelik verilmesi gerektiğini söyledi...

İŞKUR açıkladı! Emniyet Müdürlüğü ve Belediye personel alımı yapacak? 

İŞKUR üzerinden duyurulan ilanlara göre, belediye ve Emniyet Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacak. Buna göre, başvuru için gerekli belgeler neler ve kimler başvuru yapabilecek? Başvuru şartları neler? 

HAK-İŞ'ten belediye çalışanları da Kamu Çerçeve Protokolü'ne dahil edilsin talebi! 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, belediye ve belediyelere bağlı şirketlerindeki işçilerin de Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü çerçevesine alınmasını ve imkanlarından faydalanmasını istedi. İşte ayrıntılar...

34 devlet memuru alım ilanı yayımlandı! Zabıta ve itfaiye eri de alınacak! Hemen başvurun

Belediye ve kamu kurumları kendi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve kamu personeli olmak üzere toplamda 34 kişi alacağını duyurdu. Memur olmak isteyenler fırsatı kaçırmayın başvurular başladı. İşte ilanın detayları...

Milli Emlak ve belediyelerden satılık 2 bin 655 arsa!

Türkiye genelinde çok sayıda belediye ve Milli Emlak Müdürlüğü, ülke genelinde çok sayıda arsayı satışa çıkardı. 2655 adet arsa yeni yatırımcılarını bekliyor. 

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kentsel dönüşümle şehrin geleceğini garanti altına alıyoruz!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, basın mensupları ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek, Kocasinan'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e 3. mektup: Plan taslağını hemen geri çekmelisiniz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in geçtiğimiz günlerde 'Kültürpark'ın Anayasası'nı hazırladık' açıklamasını yapması sonrasında Kültürpark Platformu 3. kez Soyer'e ve Meclis üyelerine yönelik bir açık mektup yayınladı.

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım kararı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada şehirde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılarak yerine tarihi Hükümet Konağı ile bütünleşen sembolik bir başkanlık ve meclis binası yapılacağını duyurdu.

Murat Hazinedar'a haksız mal varlığı davası!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meclis üyesi Çetin Kırışgil’e haksız mal edindikleri gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, Hazinedar ve Kırışgil için 8 yıl hapis ve 10 milyon para cezası talep edildi...

Mersin'de plansız yapılaşmaya neşter!

Mersin'de 14 yıl boyunca devam eden plansız yapılaşmada sona gelindi. İmar planları hızlanırken Mimarlar Odası belediye yetkilileri ve meclis üyeleri ile fikir alışverişi görüşmelerine devam ediyor.

Kars'ta son on yılda satılan belediye arazileri mecliste!

Kars'ın Selim ilçesinde bazı belediye çalışanlarının emekliliğe zorlandığı yönündeki iddialar ve son on yılda satılan belediye arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

belediye ve meclis üyeleri Haberi

belediye ve meclis üyeleri



Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkam Murtaza Kılçık, şehirlerin sağlıklı gelişmesi için belediye meclis üyeliklerinde mühendis, mimar ve şehir plancılarına öncelik verilmesi gerektiğini söyledi. Kılçık,2014 yerel seçim- " lerde siyasi partilerin özellikle belediye meclisi üyelerini oluştururken belirli sayıda kalifiye vasıflı kişilere yer verilmesi çağrısında bulundu. AYAMDER'in üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. 


Anemon otelde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan AYAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık, Adana ve Türkiye genelinde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.Adana'da uzun süredir sorun olan 1/1000'lik imar planı çalışmalarının nihayet hızlandığına dikkat çeken AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık, "Seyhan ve Çukurova'da 1/1000 plan çalışmaları hızla devam ediyor. Binlik planlar, Seyhan Belediye Meclisi'nde komisyona havale edildi. İnşallah oradan da Büyükşehir'e komisyona gönderilirse Eylül sonu gibi şehir merkezinin...