20 / 05 / 2024

belediyelerin bankaları

belediyelerin bankaları

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, İller Bankasının ( İLBANK ), AK Parti iktidarı sonrasında, siyasi ayrım gözetmeden tüm belediyelerin de bankası olduğunu söyledi.

Finans Merkezi Bankalar Birliği'nin gündeminden çıktı!

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, "İstanbul Finans Merkezi maalesef Bankalar Birliğinin dahi gündeminden çıkmış vaziyette. Çünkü önce istikrar lazım” diye konuştu.

Kamu bankaları ucuz kredi verecek!

Kamu bankaları Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yeni bir kredi eylem planı hazırladı. Daha fazla istihdam ve büyüme için kredi musluklarını sonuna kadar açtı. İşte eylem planının ayrıntıları...

Kentsel dönüşüm kredi faiz desteği anlaşmalı bankalar 2015!

Kentsel dönüşüm kanunu kapsamında kredi kullanacak gerçek veya tüzel kişilerin bankalardan kullanacağı kredilere bazı bankalar faiz desteği yapıyor. İşte kentsel dönüşüm kredi faiz desteği anlaşmalı bankalar 2015..

Değer artış kazancı vergisi alan bankalar!

Gelir Vergisi; Anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak, anlaşmalı bankalardan ve tüm vergi dairelerinden ödenebiliyor. Peki, değer artış kazancı vergisi alan bankalar hangileri?

Kira gelir vergisini hangi bankalar alıyor?

Kira gelir vergisi tüm vergi dairelerinin yanı sıra anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak ve anlaşmalı bankaları şubesinden ödenebiliyor. Peki, kira gelir vergisini hangi bankalar alıyor?

Gayrimenkul sermaye iradı ödenen anlaşmalı bankalar!

Gayrimenkullerin kiraya verilmesinden elde edilen gelirler için vergi; vergi dairesine ve anlaşmalı bankalara ödenebiliyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı ödenen anlaşmalı bankalar hangileridir?

Kira gelir vergisi anlaşmalı bankalar 2015!

Kira gelir vergisi Mart ve Temmuz aylarında ödeniyor. Vergi ödemesi, mal sahipleri tarafından vergi dairesine ve anlaşmalı bankalara yapılabiliyor. Peki, kira gelir vergisi anlaşmalı bankalar 2015 hangileri?

Emlak vergilerini hangi bankalar alıyor?

Evi, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmazı olan vatandaşların her sene emlak vergisi borcunu belediyeye ödemesi gerekiyor. Peki, emlak vergisi bankadan ödeniyor mu? Emlak vergilerini hangi bankalar alıyor?

Kira gelir vergisi ödenen bankalar 2015!

Kira gelir vergisi; Gelir Vergisi Kanunu'nun 70. maddesi gereğince taşınmaz malların kiraya verildiği zaman ödenmesi gereken vergi oluyor. Vergi banka aracılığı ile de ödenebiliyor. İşte kira gelir vergisi ödenen bankalar 2015..

Hangi bankalar konut kredisi veriyor?

Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunulan kredi türüne konut kredisi deniyor. Peki, hangi bankalar konut kredisi veriyor?

Belediyelerin elektrik borçlarının yüzde 75'i yapılandırıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, belediyelerin elektrik borçlarının yüzde 75 yapılandırıldığını belirterek, "Belediyeler, bize 743 milyon liralık yapılandırma sundular" dedi.

TOKİ indirim kampanyasına katılan bankalar 2015!

TOKİ indirim kampanyasına katılan bankalar 2015 kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. 2015 TOKİ indirim kampanyası kapsamında peşin ödemeler için yüzde 20 oranında indirim yapılıyor.

TOKİ indirim kampanyası anlaşmalı bankalar hangileri?

TOKİ indirim kampanyası anlaşmalı bankalar hangileri sorusunun yanıtına ait bütün detaylar haberimizde yer alıyor. Söz konusu TOKİ indirim kampanyası 23 Şubat ile 19 Mart tarihleri arasında yapılacak.

belediyelerin bankaları Haberi

belediyelerin bankaları

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentteki bir restoranda düzenlenen bölgesel sektör temsilcileri değerlendirme toplantısında, iktidarın yerel yönetimlere çok önem verdiğini belirtti.


Kalkınmanın yerelden başlayacağı anlayışını taşıdıklarını ifade eden Balta, 2002 yılından bu yana yerel yönetimleri için reform tarzında kanunlar yapıldığını anımsattı.


AK Parti iktidarı döneminde İLBANK'ın ayrım yapmadan belediyelere destek verdiğini aktaran Balta, şöyle konuştu:


"İLBANK, 2002 öncesinde iktidar partisi belediyelerinin bankasıydı. AK Parti iktidarı sonrası siyasi ayrım gözetmeden tüm belediyelerin bankası oldu. İLBANK geçmişte belediyelerin patronuydu, şimdi belediyeler İLBANK'ın patronu. Bir belediye başkanının 'Kara faizci bile İLBANK'tan daha insaflıdır, bankanın önünden geçmeye korkuyorum' sözleri o dönemde gazetelere de yansımıştı.  Bu dönem içinde Allah'a şükrüler olsun hangi siyasi partiye mensup olursa olsun yaptığı projelerle İLBANK'a başvurduğu zaman desteği alıyor."


Balta, Çevre...