18 / 05 / 2024

belediyelerin toplam elektrik borcu 2014

belediyelerin toplam elektrik borcu 2014

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne devredilen alacaklarla ilgili olarak resmi daire abone grubundan 189 milyon 716 bin 414 TL ve belediyeler abone grubundan 1 milyar 394 milyon 463 bin 144 TL alacağı var...

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Türkiye'de 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin kesildiği öne sürüldü. Bu iddiaya karşılık Enerji Bakanlığı hali hazırda 278 bin abonenin elektriğinin kesik olduğunu bildirdi. Hükümet faturayı ödeyemeyene elektrik faturası desteği veriyor. İşte detaylar...

İhtiyaç sahipleri müjde! Kış boyunca elektrik ve yakacak desteği verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından ihtiyaç sahiplerine kış mevsimi boyunca yakacak ve elektrik giderlerine katkıda bulunmak için toplam 2,5 milyar lira yardım verileceği duyuruldu.

3 ilde 3 milyon ev için elektrik üretiliyor!

Türkiye'nin toplam rüzgar kurulu gücü, 2016 sonu itibarıyla 6 bin 106 megavata kadar ulaştı. İzmir yaklaşık 1,3 milyon, Balıkesir 1 milyon, Manisa ise 753 bin hanenin ihtiyacını karşılayacak miktarda elektrik üretiyor.

Elektrik borçlarına yeniden yapılandırma!

TEDAŞ elektrik borçları için yeniden yapılandırma müjdesi verdi. 3 milyar lirayı aşan alacağın yeniden yapılandırması toplam 200 bin kişiye yeniden umut oldu.

Batman Gültepe ve Belde mahallelerinde elektrik hatları yer altına alınıyor!

Dicle EDAŞ, kentin hızla gelişen semtleri olan Gültepe ve Belde mahallelerinde toplam 10 kilometreyi bulan elektrik hattını yeraltına çekmek için çalışmalara start verdi.

Katarlı şeyh elektrik kayıp kaçak bedelini geri aldı!

Katar şeyhinin sahibi olduğu 5 yıldızlı otel, avukatları Yüksel Dönmez aracılığıyla elektrik dağıtım şirketi AYDEM’e açtığı davayı kazanarak, yasal faiziyle birlikte geriye dönük toplam 248 bin 400 liralık kayıp- kaçak bedelini geri aldı.

Afyon Dedeli Doğalgaz Elektrik Çevrim Santrali icradan satılıyor!

Çay İcra Dairesi, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan Dedeli Doğalgaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 133 milyon 11 bin 243 TL olarak belirlendi.

İstanbul'da 12 ilçede elektrik kesintisi! 12 Haziran 2015!

İstanbul ’da yarın Anadolu ve Avrupa yakasında toplam 12 ilçede elektrik kesintisi yaşanacağı belirtildi. 12 ilçede bakım onarım, tesis ve yatırım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

İstanbul'da 21 ilçede elektrik kesintisi!

İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakalarında toplam 21 ilçede elektriklerin kesileceği açıklandı. İstanbul'da 12-13 Mayıs tarihleri arasında Anadolu ve Avrupa yakasında bazı ilçelerrde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ilçeler..

Belediyelerin elektrik borçlarının yüzde 75'i yapılandırıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, belediyelerin elektrik borçlarının yüzde 75 yapılandırıldığını belirterek, "Belediyeler, bize 743 milyon liralık yapılandırma sundular" dedi.

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu!

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu geliyor.İngiltere, yaklaşık yatırım maliyeti 2 milyar euroyu bulacak bir kablolarla Norveç'ten elektrik ithal etmeye hazırlanıyor. Kabloların toplam uzunluğunun 600 kilometre olması bekleniyor.

belediyelerin toplam elektrik borcu 2014 Haberi

belediyelerin toplam elektrik borcu 2014

Enerji Bakanı Taner Yıldız, resmi daireler ve belediyelerin toplam 1.6 milyar TL elektrik borcu olduğunu açıkladı.



CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, “Kamu kurum ve kuruluşlarının devlete elektrik borcu var mıdır? Büyükşehir belediyelerinin devlete elektrik borcu var mıdır?” diye sordu.



Soru önergesini yazılı olarak yanıtlayan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne devredilen alacaklarla ilgili olarak resmi daire abone grubundan 189 milyon 716 bin 414 TL ve belediyeler abone grubundan 1 milyar 394 milyon 463 bin 144 TL alacağı bulunduğunu...