30 / 04 / 2024

belek golf otelleri

belek golf otelleri

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Titanic Hotels, Turkish Airlines World Golf Cup 2016 sponsoru!

Titanic Golf Club’ta Yapılacak Büyük Final ile Golf’ün Devleri Titanic Deluxe Belek’te Buluşacak...

Titanic Hotels'den Belek'e yeni golf oteli!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Ahmet Ağaoğlu: Avrupa'nın en modern Golf tesisini yapmak istiyoruz!

Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu, "5 yıl önce bugün Belek'te geldiğimiz noktayı kimse hayal edemiyordu. Karadeniz Bölgesi içinde hayal olmamalı" dedi.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Regnum Carya Golf & SPA Resort üst yönetimi görevden alındı!

Antalya Belek’te 15-16 Kasım’da G20 zirvesinin yapılacağı Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta genel müdür dahil 8’i üst düzeydeki yönetici, 20 kişinin işine son verildi.

Öztürk Grubu, Belek'te 2'nci otelini inşa edecek!

Turizm sektöründe başarı kazanan Öztürk Grubu, Belek'te 5 yıldızlı Regnum markalı ikinci otelini inşa edecek. Sentido Zeynep Golf&Spa'yı Yenigün İnşaat'tan satın alan Özturk Grubu'nun hedefi yerine yeni otel yapmak.

Gloria Golf Resort en iyi otel seçildi!

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Ali Şafak Öztürk: G-20 Belek'in markasını artıracak!

Carya Turizm Yatırımları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk, futbol ve golf turizminin yanı sıra bu yıl kasım ayında Belek turizm merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan G-20 Zirvesi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cornelia Otelleri yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı!

Antalya Belek bölgesinde konumlanan Cornelia Otelleri, 2013 yılını bölge ortalamasının yüzde 16 üzerinde kapatarak yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı Turist sayısı artarken doluluk oranı düştü

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası Belek'teki otelleri doldurdu!

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası için Belek ’e gelen, aralarında Tiger Woods’un da bulunduğu dünyanın en iyi golf oyuncularını izlemek isteyenler bölgedeki otelleri doldurdu.

Maxx Royal Belek Golf, En Büyük Turizm Yatırımı Ödülü'nü aldı!

Ekonomist, Capital ve Burgan Bank işbirliği ile bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen 13 farklı kategorideki 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması 2013'ün sonuçları düzenlenen bir tören ile açıklandı

belek golf otelleri Haberi

belek golf otelleri

Geçen yıl kasım ayında Antalya Belek’te gerçekleştirilen G20 Zirvesi’ne katılan dünya liderleri tatil planlarını yine Belek’ten yana kullanıyor.  ABD Başkanı Barrack Obama’nın dahi kaldığı otele teşekkür mektubu yazdığı Belek bölgesindeki oteller, her ne kadar zor bir sezon geçirse de hizmet kalitesi ve fiyat politikasını iyi dengeleyebilen oteller bu krizi fırsata çevirme başarısı göstermiş durumda. Bölgenin en büyük otellerinden Titanıc Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün ile sektörü ve turizmdeki yatırımlarını konuştuk. Aygün’ün G20 Zirvesi ve devamında yaptığı açıklama oldukça dikkat çekiciydi. Zirve boyunca dünyanın önde gelen liderlerine ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Aygün, organizasyon sonrası toplantılara katılan birçok ismin tatil için yeniden kendi otellerini tercih ettiklerini söyledi. Aygün “Geçtiğimiz günlerde ise Birleşmiş Milletler Bünyesinde  ‘En az gelişmiş ülkeler toplantısı’...