09 / 05 / 2024

belekte otel alan akbank

belekte otel alan akbank

Bu sabah yapılan icra satışında Antalya Belek’teki Attaleia Otel'ini satın alan Akbank, söz konusu alımı şirketin banka borcuna karşılık yaptığını açıkladı. Otel 140 milyon liraya alındı...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Gelibolu Belediyesi otel imarlı arsa satacak!

Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde yer alan otel alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 2 kat otel imarlı arsanın satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Yatırımcılar dikkat! O ilde turizm imarlı arsa satılacak! 

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan otel alanını satışa çıkardı. Satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kemer'deki imar planı değişikliğine tepki!

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, ilçede bulunan iki parselin imar planının değiştirilip 'otel alanı'na dönüştürülmesine tepki gösterdi.

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

Zeytinburnu Merkezefendi otel alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu ilçesi Merkezefendi 2969 ada, 37 parsele ilişkin Otel alanı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

Bahçelievler Delta İncirli satış ofisi!

Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor. Delta İncirli Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak...

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

belekte otel alan akbank Haberi

belekte otel alan akbank


Akbank'tan yapılan açıklama şöyle:


Bugün çeşitli basın organlarında çıkan haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.


Ak-Öz İnşaat ve Turizm A.Ş.'ye ait olan Antalya'daki otel, 2 Ekim 2013 tarihinde yapılan icra satışında 140 milyon TL bedel ile Bankamız tarafından alınmıştır. Söz konusu alım ilgili şirketin Bankamız'a olan kredi borcu ile ilgilidir ve söz konusu kredi için halihazırda Bankamız kayıtlarımızda özel karşılık ayrılmış...