19 / 05 / 2024

belgrad ormanı araç giriş ücreti

belgrad ormanı araç giriş ücreti

İstanbul Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam yapıldı. 17 lira olan araç giriş ücreti zam kararı sonrası 36 liraya çıkarıldı. Zamma sürücülerin tepki göstermesi sonrasında ücret 30 liraya düşürüldü. İşte detaylar..

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere yapılan tarımsal ödemeler hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere sağlanan tarımsal ödemeler konusunda yapılan araştırmaların devam ettiğini duyurdu. Çiftçilerin heyecanla beklediği bu ödemeler nihayet hesaplarına yatırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı, ödemelerle ilgili detayları açıkladı. İşte destek ödemeleriyle ilgili merak ed

Orman Genel Müdürlüğü tarih verdi! 249 sözleşmeli personel alınacak... Çalışmak isteyenler bu habere baksın

Orman Genel Müdürlüğü alımı için gerekli şartları araştırıyor. Peki Orman Genel Müdürlüğü orman mühendisi olmak için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı branş dağılımı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımına dair detaylar merakla araştırılıyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı hakkındaki araştırılanlar!

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde KPSS şartsız daimi personel alacak! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın! 

İş arayanlar kamu kurumlarının KPSS şartsız personel alım ilanlarını da arama motorlarında sık sık araştırıyor. Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde KPSS şartsız personel alacak...Başvurular başladı... Sakın kaçırmayın...

Orman Genel Müdürlüğü 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın! 

Kamu kurumlarının KPSS şartsız personel alım ilanlarını araştıranlar için son dakika müjdesi geldi. Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapılacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? OGM şehir şehir isim listesi!

Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. OGM kura sonuçları 2022 sorgulama sık sık araştırılıyor. Peki, OGM 5 bin işçi alımı kura sonuçları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam! Sürücüler tepki gösterdi

İstanbul Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam yapıldı. 17 lira olan araç giriş ücreti zam kararı sonrası 36 liraya çıkarıldı. Zamma sürücülerin tepki göstermesi sonrasında ücret 30 liraya düşürüldü. İşte detaylar..

Mazot ve gübre desteği hesaplara yatıyor! Tarım ve Orman Bakanı Kirişci resmen açıkladı! 

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemeleri ile mazot ve gübre desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor ve araştırıyordu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuyla ilgili müjdeyi açıkladı. 

Beykoz'daki orman arazisi yapılaşmaya açıldı iddiası!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde orman arazisinde konut projesinin yapılacağı ve böylece yapılaşmanın başlayacağı ifade ediliyor. 657 daireye yer verilecek olan proje kapsamında, bin 946 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Proje, Beykoz ilçe merkezine 3 kilometre mesafede konumlanıyor.

Kordon İstanbul'da ödemeler 2022'de!

Ege Yapı imzasıyla Belgrad Ormanı'nın yanı başında yükselen Kordon İstanbul projesinde hemen taşınma fırsatının yanı sıra, ödemeye 2022'de başlama imkanı sunuluyor.

Atatürk Orman Çiftliği için komisyon talebi!

Atatürk Orman Çiftliği'nin asrın talanı ile karşılaştığını dile getiren CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, tarihi emanete sahip çıkılması için Meclis Araştırması komisyonu kurulması gerektiğini belirtti. 

The Superior Suites ön talep topluyor!

Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor. Proje Belgrad Ormanı yakınlarında yükseliyor.

belgrad ormanı araç giriş ücreti Haberi

belgrad ormanı araç giriş ücreti

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) ait Belgrad Ormanı'na binek araçla giriş ücretlerinin yükseltilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Hafta sonunu fırsat bilen ve yağmura rağmen araçlarıyla ormana gelen vatandaşlar giriş ücretlerinin arttırıldığını gördü.

Araçlarını park ettikten sonra yürüyüş yapan vatandaşlar, alınan hizmet karşılığında ödenen ücretin yüksek olduğunu dile getirdi.

Spor yapmak için Belgrad Ormanı'na gelen Özgür Yıldırım, giriş ücretlerinin 30 lira olmasının mantığının bulunmadığını söyledi.

"36 LİRADAN 30 LİRAYA DÜŞÜRÜLDÜ"

Yıldırım, giriş ücretinin karşılığını alamadığını belirterek, "Buraya her sınıftan insan geliyor. Belli zümreye hitap eden bir yer değil, o yüzden giriş ücret konusunda bir şey yapılmalı." dedi.

Belgrad Ormanı'na giriş ücretlerinin arttığını spor yapmaya geldiğinde öğrendiğini belirten Yıldırım, "Geçen ay sanırım 20 liraydı, 36 oldu, şu an 30 lira. Düzenleme yapılması lazım. Ücretlerin makul rakama indirilmesini istiyorum....