03 / 05 / 2024

Belgrad Ormanı turizm

Belgrad Ormanı turizm

Bahçeköy Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Belgrad Ormanı, Bizans ve de Osmanlı döneminde İstanbul'a içme suyu sağlayan en önemli kaynakken günümüzde rekreasyon alanı olarak hizmet veriyor.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Ceylan tarafından kuruldu.

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Yılmaz Özgür tarafından kuruldu.

Turizm bölgelerindeki 51 değerli arazi 49 yıllığına özelleştiriliyor! İşte o araziler...

Aralarında deniz ve orman alanları ile yaylaların da yer aldığı Hazine'ye ait toplam 51 parça değerli gayrimenkul, turizm yatırımcılarına otel inşa etmeleri koşuluyla 49 seneliğine tahsis edilecek...

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Yaykar Turizm İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaykar Turizm İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şile'de Bülent Faruk Yaylı, Ferya Mert, Necmettin Mert ve Özlem Yaylı ortaklığında kuruldu.

Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam! Sürücüler tepki gösterdi

İstanbul Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam yapıldı. 17 lira olan araç giriş ücreti zam kararı sonrası 36 liraya çıkarıldı. Zamma sürücülerin tepki göstermesi sonrasında ücret 30 liraya düşürüldü. İşte detaylar..

Mehmet Ersoy'dan yanan orman arazilerinin imara açıldığı iddialarına yanıt!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yanan orman arazilerinin imara açıldığı iddialarına yanıt verdi. İşte Ersoy'un o yanıtı...

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Kordon İstanbul'da ödemeler 2022'de!

Ege Yapı imzasıyla Belgrad Ormanı'nın yanı başında yükselen Kordon İstanbul projesinde hemen taşınma fırsatının yanı sıra, ödemeye 2022'de başlama imkanı sunuluyor.

Belgrad Ormanı turizm Haberi

Belgrad Ormanı turizm

İstanbullular şehir temposunun yorgunluğunu, Belgrad Ormanı'nda doğa ile başbaşa vakit geçirerek atıyor.


İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nün Bahçeköy Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Belgrad Ormanı, Bizans ve Osmanlı döneminde İstanbul'a içme suyu sağlayan en önemli kaynakken günümüzde rekreasyon alanı olarak hizmet veriyor.


Şehir merkezine en yakın orman olan Belgrad, İstanbul'un özel konumu dolayısıyla çok çeşitli iklim, toprak ve yer şekillerini bünyesinde barındırıyor. Bu çeşitlilik, çok sayıda farklı türde bitki ve hayvanın da ormanda yaşamasına olanak sağlıyor. 


Piknik ve dinlenme için özel alanların bulunduğu ormanda spor yapmak isteyenler için de yürüyüş parkuru ve spor aletleri yer alıyor.


Özellikle çocuklar, orman içindeki araç ve büyükler için bisiklet trafiğine kapalı yürüyüş parkurunda eğlenceli vakit geçiriyor.


Yürüyüş yollarının kenarlarında sincap ve çeşitli kuş türleri de...