10 / 05 / 2024

Belkahve Tüneli projesinde son durum

Belkahve Tüneli projesinde son durum

Toplam 3 bin 210 metre uzunluğundaki Belkahve Tüneli'nin kazı çalışmalarının tamamlandı, Kemalpaşa Bağlantı Yolu'nun ise kısa süre sonra açılması planlanıyor.

Konya Hadimi Tüneli'nde 5 bin metreye yaklaşıldı!

Konya Ovası Projesi çerçevesinde hayata geçirilen ve Afşar Barajı'nda depolanan suları Bağbaşı Barajına aktaracak 18 bin 136 metre uzunluğundaki Hadimi Tüneli projesinde  5 bin metreye yaklaşıldı...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli yakında başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinde çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi...

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli projesinde çalışmalar başladı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

Avrasya Tüneli'nin inşasında can kaybı yaşanmadı!

Avrasya Tüneli projesinde çalışanlara 72 bin saatin üzerinde İş Güvenliği, Sağlığı ve Çevre Eğitimi verildiği belirtilirken, iş güvenliği kurallarının eksiksiz olarak uygulandığı Proje'de can kaybı yaşanan kazalar meydana gelmedi.

Avrasya Tüneli projesinde son 5 gün!

İstanbul trafiğinin yeni kurtarıcısı 'Avrasya Tüneli' projesi, beş gün sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tarafından hizmete sokulacak. 21 Aralık itibarıyla trafiğin akmaya başlayacağı tarihi projede, ilk 11 gün boyunca geçişler 'özel ücret'le yapılacak.

Avrasya Tüneli projesinde son 10 gün!

İstanbul’da Asya ile Avrupa kıtalarını tüp geçitle birbirine bağlayacak olan Avrasya Tüneli 20 Aralık’ta açılacak. Dünyanın en iyi mühendislik eserleri arasında gösterilen projenin adı ise bugün sona erecek halk anketiyle belirlenecek.

Avrasya Tüneli projesinde son 15 gün!

Asya ve Avrupa yakasını denizin altından karayolu trafiğine bağlayacak olan Avrasya Tüneli Projesi, açıklanan açılış tarihine 15 gün kala sahil yolları ile birlikte havadan görüntülendi. Tünelin girişine yerleştirilecek çelik konstrüksiyonun yapımında sona gelindi.

Avrasya Tüneli projesinde son 50 gün!

Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan 'Avrasya Tüneli Projesi', açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Projede yolların büyük bir kısmının kaba inşaatı biterken, bir kısmında da çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Belkahve Tüneli'nde ışık göründü!

İzmir-İstanbul arasını 3,5 saate düşürecek dev otoyol projesinin İzmir ayağında yapımına başlanan viyadükler tamamlanırken; 1605 metrelik Belkahve Tüneli'nde de ışık göründü.

Avrasya Tüneli projesinde son durum ne?

Avrasya Tüneli Projesi İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında Sarayburnu- Kazlıçeşme, Kazlıçeşme-Göztepe arasında başlatılan çalışmalar bütün hızıyla sürüyor.

Zigana Tüneli projesinde son durum ne?

Zigana Tüneli Zigana Tüneli ihalesini Cengiz İnşaat kazanmıştı. İhaleye katılan diğer şirketler sürece itiraz etti. Mahkeme ihalenin tekrar değerlendirilmesine karar verdi.

Zigana Tüneli projesinde süreç durdu!

Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekim 2014 açıkladığı Zigana Tüneli projesinde süreç durdu. Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerinde bulunan Zigana Dagı'nda yapımı planlanan lünel projesi için yapılan ihale sonucu iptal edildi.

Belkahve Tüneli projesinde son durum Haberi

Belkahve Tüneli projesinde son durum

İstanbul ve İzmir arasında ulaşım süresini 3.5 saate düşürecek 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin yüzde 48'i tamamlandı. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, otoyolun İzmir sınırlarında da da proje kapsamındaki tüm sahalarda finale yaklaşıldı. 


BELKAHVE TÜNELİ 


Toplam 3 bin 210 metre uzunluğundaki Belkahve Tüneli'nin kazı çalışmalarının tamamlandı, Kemalpaşa Bağlantı Yolu'nun ise kısa süre sonra açılması planlanlanıyor. Gebze'den başlayıp İzmir Çevreyolu üzerindeki Anadolu Lisesi Kavşağı'nda son bulacak olan otoyolda 2 bin 238 metre uzunluğundaki Bornova Viyadüğü'nün 114 ayağının yapımı tamamlandı.


Güneş...