29 / 04 / 2024

Belsa Otopark kiralama

Belsa Otopark kiralama

860 araçlık Belsa Otopark’ının ikinci ihalesinde 3 yıllık kira için 5 milyon 691 bin lira teklif veren Ömer Yavuz, dün sabah parayı ödeyerek Belsa Otopark’ını 3 yıllığına işletmeye başladı.

Belsa Otoparkı’nda yeni dönem!

Belsa Plaza altındaki kapalı otoparkı 20 yıl işleten Öztorunlar Firması, İzmit Belediyesi’nin ihalesini kazanan yeni işletmeciye tesisi devretti. Bu sabahtan itibaren Belsa Plaza Otoparkı’nın işetmecisi değişmiş oldu.

Belsa Otopark'ı 3 yıllığına kiralandı!

860 araçlık Belsa Otopark’ının ikinci ihalesinde 3 yıllık kira için 5 milyon 691 bin lira teklif veren Ömer Yavuz, dün sabah parayı ödeyerek Belsa Otopark’ını 3 yıllığına işletmeye başladı.

İzmit Belsa Otoparkı aylık 158 bin TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi’ne ait 860 araçlık Belsa kapalı otoparkı aylığı 168 bin 100 TL’ye kiraya verildi. Emine Zeybek başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde yapılan ihaleye tek firma katıldı.

BELSA Otoparkı yeniden ihaleye çıkıyor

Eylül ayında 159 bin TL ile Esenler İletişimin 3 yıllığına kiraladığı BELSA Otoparkı, 4 Kasım'da yeniden ihaleye çıkacak. Esenler İletişim 3 yıllık teminat olan 5 Milyon 724 Bin TL'yi yatırmayınca ihale iptal oldu.

İzmit Belsa Otopark'ı yeniden ihaleye çıkacak!

Geçtiğimiz Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen İzmit Belediyesi’ne ait 860 araç kapasiteli otopark 4 Kasım’da yeniden ihaleye çıkıyor.

İzmit Belsa Plaza İş Merkezi’nin otoparkı ruhsatsız mı?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit’te bulunan Belsa Plaza İş Merkezi’nin altında işletilen kapalı otoparkın ruhsatsız işletildiğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklandı.

İzmit Belsa otoparkı ihaleye çıkıyor!

İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa Otoparkı ihaleye çıkıyor. İzmit’te en çok kullanılan ve mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa altındaki otoparkın ihale edileceği öğrenildi.

Bağcılar'da katlı otopark yapım işi! 2 milyon 892 bin liraya!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'ndan: Katlı otopark yapım işi 30 Nisan 2013 tarihinde ihale edilecek

KORAMIC dayanıklı otopark sistemlerini tanıttı!

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran KORAMIC, dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu.

TOKİ Bursa Doğanbey Konutları otopark ihalesi yarın!

TOKİ Bursa İli Osmangazi İlçesi Doğanbey Kentsel Dönüşüm Alanı 7291 Ada Zemin Altı Otoparkı İnşaatı İşi 24 Nisan'da ihale ediliyor...

İlkadım'da belediyeden 6.7 milyon TL'ye otopark ve pazar yeri!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'daki eski otopark ve pazar yerini 6 milyon 750 bin TL'den satışa çıkarıyor

Bağcılar'da katlı otopark yaptırılacak: 2 milyon 892 bin liraya!

Bağcılar Hürriyet Mahallesi 'nde katlı otopark yaptırılacak, ihale 30 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek

TOKİ Bursa Doğanbey Konutları otopark ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ Bursa İli Osmangazi İlçesi Doğanbey Kentsel Dönüşüm Alanı 7291 Ada Zemin Altı Otoparkı İnşaatı İşi 24 Nisan'da ihale ediliyor...

Belsa Otopark kiralama Haberi

Belsa Otopark kiralama

İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa Otopark’ının üç yıllığına kiralanması ile ilgili Encümen’de yapılan ikinci ihalede, ihaleyi alan Ömer Yavuz, dün itibariyle 3 yıllık peşin kira parasını yatırarak sözleşmeyi imzaladı. 5 milyon 691 bin lira olan 3 yıllık ihale bedelini İzmit belediyesinin hesabına yatıran Yavuz, 3 yıl boyunca Belsa Otopark’ını işletecek. 860 araçlık otoparkı işleten Öztorunlar ve Ömer Yavuz arasında 6 Aralık’a kadar devir tesliminde yapılması bekleniyor.


SÖZLEŞME İMZALANDI

İzmit Belediyesi Encümeninde 21 Eylül’de yapılan ilk ihalede açık artırmada 5 milyon 724 bin liraya yükseltilen 3 yıllık kira bedelini yatırmaması nedeniyle ihale iptal edildi ve 4 Kasım’da yenilendi. Yapılan yeni ihaleye tek başına giren Aypark İşletme Yönetim Sanayi ve Ticaret’in sahibi Ömer Yavuz, 5 milyon 691 bin 600 lira teklifi vererek ihaleyi...