22 / 05 / 2024

BELSA Otoparkı ihaleye mi çıkıyor

BELSA Otoparkı ihaleye mi çıkıyor

Eylül ayında 159 bin TL ile Esenler İletişimin 3 yıllığına kiraladığı BELSA Otoparkı, 4 Kasım'da yeniden ihaleye çıkacak. Esenler İletişim 3 yıllık teminat olan 5 Milyon 724 Bin TL'yi yatırmayınca ihale iptal oldu.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ihaleye çıkıyor!

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ve zeminaltı otoparkı, öğrenci yurdu olarak işletilmek üzere ihaleye çıkıyor. 

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

İzmir Selvili Yeraltı Otoparkı'nın ihalesi 11 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar’a hizmet verecek 160 araç kapasiteli Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkacak.

Van Büyükşehir Belediyesi otopark ve 32 dükkanı ihaleye çıkarıyor!

Van Büyükşehir Belediyesinin çok katlı otopark ve 32 adet dükkan satışının 20 Eylül’de ihale yoluyla yapılacağı bildirildi.

Bursa İnegöl Katlı Otopark yeniden ihaleye çıkıyor!

Bursa İnegöl Belediyesinin Eski Alyans Düğün Salonunun olduğu yere yapılması planlanan Katlı Otopark projesi yeniden ihaleye çıkıyor.

Konya Meram'a 640 araçlık otopark!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın yoğun bölgelerinden olan Meram Son Durak’ta zemin ve 3 bodrum kattan oluşan 640 araç kapasiteli yeraltı otoparkı için ihaleye çıkıyor. Otopark, yapılacak teleferik hattının da ilk adımı olacak.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihaleye çıkacak!

Tokat Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özcan Niksar'ın geleceğine yön veren çalışmaların devamının geleceğini bildirdi.

İzmir Hatay'a 440 araçlık otopark geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay bölgesinde 440 araç kapasiteli yeni bir otopark için ay sonunda ihaleye çıkıyor. Çok fonksiyonlu bu bina, otopark özelliğinin dışında, çatısındaki seyir terası ve süs havuzu ile keyifli bir dinlenme alanı olacak.

Belsa Otoparkı’nda yeni dönem!

Belsa Plaza altındaki kapalı otoparkı 20 yıl işleten Öztorunlar Firması, İzmit Belediyesi’nin ihalesini kazanan yeni işletmeciye tesisi devretti. Bu sabahtan itibaren Belsa Plaza Otoparkı’nın işetmecisi değişmiş oldu.

Belsa Otopark'ı 3 yıllığına kiralandı!

860 araçlık Belsa Otopark’ının ikinci ihalesinde 3 yıllık kira için 5 milyon 691 bin lira teklif veren Ömer Yavuz, dün sabah parayı ödeyerek Belsa Otopark’ını 3 yıllığına işletmeye başladı.

BELSA Otoparkı ihaleye mi çıkıyor Haberi

BELSA Otoparkı ihaleye mi çıkıyor

Geçtiğimiz Eylül ayında İzmit Belediyesi Encümeni'nde 143 Bin TL ile ihaleye çıkan Belsa Otoparkı, tekrar ihaleye çıkacak. Otopark, 4 Kasım'da geçtiğimiz ihalede ikinci teklif veren Şen Faktör Otopark'ın 158 bin TL'lik bedeli ile ihaleye edilecek. 860 araç kapasiteli otoparkı, eylül ayındaki ihalede 159 bin TL ile ihaleyi kazanan Esenler İletişim, 3 yıllık peşinatı ödemediği için 154 bin TL'lik teminatını da yakmış oldu. Otoparkın yapıldığı günden bu yana işletmecisi olan Oztorunlar Otomotiv'in ihaleye girip girmeyeceği ise henüz belli değil. 


11 ADET İŞYERİ KİRALANACAK 

İzmit Belediyesi Encümeni'nin dün yaptığı olağan toplantısında 4 Kasım'da gerçekleştirilecek olan otopark ihalesinde 11 adet işyerinin ihale kararı da alındı. Saat ll:00'da encümen Encümene Emine Zeybek başkanlık etti. 


KAÇAK YAPILARA CEZA 

Zabıta Müdürlüğü'nün dilencilerden topladığı bir miktar para da encümen tarafından...