18 / 05 / 2024

Beltek Belgelendirme Ve Teknik Hizmetler nerede

Beltek Belgelendirme Ve Teknik Hizmetler nerede

Beltek Belgelendirme Ve Teknik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Şeyda Uslu tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Öner ve Yusuf Levent Ertoktaş ortaklığında kuruldu.

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Kılıç tarafından kuruldu.

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Şenol ve Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hiz ortaklığında kuruldu.

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Karakaş ve Özen Şahingöz ortaklığında kuruldu.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Aydın tarafından kuruldu.

TSE ile TGDF arasında güvenli üretime ilişkin iş birliği!

Türk Standardları Enstitüsü ile Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu arasında, yeni tip koronavirüs salgını sonrası güvenli üretim belgelendirme ve standardizasyon konularında iş birliğine gidildi.

Normetıc Mühendislik Test Gözetim Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu! 

Normetıc Mühendislik Test Gözetim Belgelendirme Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Seda Erkman Çanakçı ve Zaim Sezgin ortaklığında kuruldu.

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Doğan tarafından kuruldu.

Beltek Belgelendirme Ve Teknik Hizmetler nerede Haberi

Beltek Belgelendirme Ve Teknik Hizmetler nerede

Beltek Belgelendirme Ve Teknik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Şeyda Uslu tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.



Beltek Belgelendirme Ve Teknik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Tüm sektörlerde Yönetim Sistemleri ve ürünler için denetim, belgelendirme, eğitim ve gözetim hizmetleri verilmesi, b) Tüm endüstri dalları ve sektörlerde, ulusal ve uluslararası ticaret alanlarında, her türlü ürün, hizmet, malzeme, imalat, donanım, tesis, gayrimenkul için ulusal, uluslararası ve müşterilerin belirlediği standartlara uygunluğun ölçülmesi, tespiti, analizi, ekspertiz ve gözetim hizmetinin yapılması, c) Şirketin işletme amacı ve başlıca konuları şunlardır. Şirketin maksat ve mevzuu başlıca şunlardır: a) Gayrimenkul inşaatlarının ve her türlü inşaat ve montaj işlerinin kontrolü, ekspertizi ve gözetim hizmetlerinin yapılması, d) Çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili...