04 / 05 / 2024

Bemas Çelik fabrikaları

Bemas Çelik fabrikaları

Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde üçüncü fabrikayı kurmak için kolları sıvayan Bemas Çelik Yapı Konteynır Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Enes Kitapçı, yatırımcıları teşvik ayağa kaldırdığını söyledi

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

KARDEMİR'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 800 bin TL'lik destek!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 800 bin TL destekte bulundu.

KARDEMİR'den Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı!

Ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 83 yıl önce temelleri atılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), geçen sürede Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulundu...

Piyap İnşaat dev fabrikalar inşa ediyor!

Yeni üretim tesisini faaliyete geçiren Piyap İnşaat, Türkiye çapında inşa ettiği prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrikalar ile öne çıkıyor. Piyap İnşaat Genel Müdürü Ertene, “Yatırımlara devam ediyoruz” dedi.

KARDEMİR'den borçlanma aracı ihraç etme kararı!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarında (KARDEMİR), sermaye piyasası aracı ihracına ilişkin yönetim kurulu kararı alındı.

Kardemir'in yeni fabrikası 2017'de tamamlanacak!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (Kardemir) Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz, demiryolu tekeri üretecekleri fabrikanın yapımının önümüzdeki yıl tamamlanacağını, burada tüm işlerin robotlar tarafından yapılacağını söyledi.

Kardemir fabrikasının temel atma yıl dönümü törenle kutlandı!

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın (kardemir) temelinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 79. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Mehmet Ali Şahin, "Yaptığımız mücadele basit bir terörle mücadele değildir. Bu bir nevi kurtuluş savaşıdır" dedi.

Erdemir mülkiyetindeki 205 adet gayrimenkul satılıyor!

Erdemir Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş'nin mülkiyetindeki 205 adet gayrimenkul 3 kasım 2015 günü saat 12:00'da teklif isteme mektubunda yazılı esaslar dahilinde satılacak.

Erdemir yatırımlarını yurtdışına yapacak!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ( ERDEMİR ) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, yurt içi ve yurt dışında satın alma fırsatlarını değerlendirdiklerini belirtti.

KARDEMİR verimlilikte 2'ncilik ödülü aldı!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları ( KARDEMİR ), " Büyük Ölçekli İşletme Süreç İyileştirme " kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Bemas Çelik fabrikaları Haberi

Bemas Çelik fabrikaları

Beşikdüzü OSB'de üçüncü fabrikayı kurmak için kolları sıvayan Bemas Çelik Yapı Konteynır Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Kitapçı, yatırımcıları teşvik ayağa kaldırdığını söyledi Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde üçüncü fabrikayı kurmak için kollan sıvayan Bemas Çelik Yapı Konteynır Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Enes Kitapçı, yatırımcıları teşvik ayağa kaldırdığını söyledi. 


Kitapçı: "Biz, Bemas Çelik yapı Konteynır Fabrikası olarak 2010 yılında Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde, 15 bin metre kare alan üzerine imalat yapmaktayız. Birinci fabrikamızı Arsin OSB'de, ikinci fabrikamızı Beşikdüzü OSB'de kurduk. 


Üçüncü fabrikamızı yine Beşikdüzü OSB'de kurma çalışmalarımız devam ediyor. Trabzon'un tekrar 4 yıl daha teşvik kapsamına alınması başta biz yatırımcılar kadar istihdam acısından vatandaşımızı da oldukça mutlu etmiştir. Teşvik adeta bizleri ayağa kaldırdı. Şuanda iki fabrikamızda 150 işçi çalışıyor. Üçüncü fabrikamızı devreye girmesiyle...