25 / 07 / 2024

ben tesadüf değilim

ben tesadüf değilim

'Tesadüf değilim' YENİ kitabı "Ben tesadüf değilim" ile okuyucu karşısına çıkan yaklaşık 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren sanatçı Hülya Lapşıpha ile şiirle geçen hayatı üzerine konuştuk.

Mağdur ev sahibi isyan etti: Kiracıya bakmak zorunda değilim!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar eserken, mağdur bir ev sahibi yaptığı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Ben kiracıya bakmak zorunda değilim" dedi.

Birikim yapmaya engel olan 4 kritik hata!

"Hiç birikim yapamıyorum, öyle bir alışkanlığa sahip değilim" diyorsanız siz de bu hataları yapıyorsunuz demektri. İşte birikim yapmayı engelleyebilecek 4  önemli hata...

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

Apartmanlarda yönetici seçimi hangi koşullarda iptal olur?

Posta yazarı Tamer Heper '724 bağımsız bölümlü yazlık sitede oturuyorum fakat malik değilim. Sitede olmayan maliklere usule uygun yani taahhütlü mektupla toplantı çağrısı yapılmamış. Bu iptal nedeni değil midir?' sorusunu cevapladı.

Diyarbakır’ın yoksul mahallesi Ben U Sen’de yıkım!

Diyarbakır’da UNESCO listesinde yer alan surların diplerinde yer alan evler yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. 40 ile 100 bin TL arasında fiyat biçilen Ben U Sen Mahallesi’nde yaşayanlar yetkililere seslerini duyurmak istiyor.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Miras kalan malların paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, '20 yıllık evliyiz. Geçtiğimiz yıl da eşimin annesi vefat etti. Ondan eşime miras olarak bir ev kaldı. Tapusu eşimin üstüne. Eşime birşey olduğu taktirde ben o evden de 4/1 miras hak ediyor muyum?' sorusunu yanıtladı.

Karmod, Malta'da okul projesini tamamladı!

Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk yaptığı açıklamada, "Konteyner yapılarımızın Avrupa ülkelerinden talep görmesi tesadüf değil. Gerek yapı kalitesi, gerek izolasyonu ve gerekse kısa sürede kurulum gibi çok sayıda avantajı konteyner yapılarımızı tercihte öne çıkardı" dedi.

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Emina Jahovic'ten 'komşu' isyanı!

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’la komşu olacağı iddiasıyla ilgili konuştu. Eski eşinin oturduğu Zorlu’ya taşınacağını itiraf eden Jahovic, “Mustafa’yla komşu değilim” çıkışında bulundu.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın duruşması bugün!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik davada tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı, bilirkişi raporuna ilişkin "Ağabeyimin ve bazı çalışanların eylemleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çalışanlar da benim dahlim olmadığını söylemişlerdir." dedi.

Muhterem Nur: Oturduğum ev, saray gibi!

Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur önemli açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberler hakkında konuşan Nur, ''Ben evsiz barksız değilim. Oturduğum ev bana yetiyor, saray gibi'' dedi.

Dilan Çıtak Tatlıses: Herkese ev verildi, miras peşinde değilim!

Babası İbrahim Tatlıses’in parasında gözü olmadığını söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, ''Miras peşinde değilim. Herkese ev verildi, ben almadım'' diye konuştu.

ben tesadüf değilim Haberi

ben tesadüf değilim

 "Kadın yöneticiliğin avantajını hep yaşadım" 


'Tesadüf değilim' YENİ kitabı "Ben tesadüf değilim" ile okuyucu karşısına çıkan yaklaşık 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren sanatçı Hülya Lapşıpha ile şiirle geçen hayatı üzerine konuştuk. 


¦ Sizi tanıyabilir miyiz? 

1864 yılında Abhazya'dan sürgünle gelenlerin torunuyum. 

Ankara'da özel bir şirkette yöneticilik yapıyorum. 

Hayata çağdaş bakışımla birlikte duygusal yapım beni şiirlerle buluşturdu. 

Şiir yazmaya geç kaldığımı düşünürüm hep, kendimi biraz geç keşfetmekle birlikte on yıl önce başladım. Fakat çalışmalarımın yoğunluğu nedeniyle kitap geçtiğimiz Mart ayında raflardaki yerini aldı. Kadınlarımızın hep güçlü olmasından yana oldum, doğru işlerde kendilerini yetiştirmesi, kendilerini keşfetmesi ve topluma katkı sunmaları beni her zaman mutlu etmiştir. 


¦ Kitabınızdaki şiirlerin teması var mı? 

Kitabım insan sevgisi üzerine kurulmuş bir temadan oluşmakta, içerisinde memleket meselesi az da olsa ayrılıkla ilgili şiirler...