19 / 05 / 2024

Beni Affet dizisi oyuncuları

Beni Affet dizisi oyuncuları

Batıkent'in en prestijli projelerinden olan Akkent Paradise Gardens Residence hafta sonu Ankaralı ünlü dizi oyuncularını ağırladı. Örnek daireleri gezen oyuncular, daireleri ve projeyi çok beğendiklerini dile getirdi...

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Mehmet Topuz: Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı!

Eski milli futbolcu Mehmet Topuz yaptığı açıklamada, "Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı" dedi.

Dünya Yeşil Bina Haftası Webinar dizisi ile kutlandı!

Dünya Yeşil Bina Konseyinin Türkiye’deki temsilcisi olarak ÇEDBİK, Dünya Yeşil Bina Haftası'nı hafta boyunca devam eden bir webinar dizisi ile kutladı.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul için beni bir kişi ikna edemez!

Kanal İstanbul'un 2011'de seçim vaadi olarak ortaya atıldığını ifade eden İBB Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'un coğrafyası böyle bir değişimi kaldıramaz. Bakın bu bir dayatmadır. 1 milyon 150 bin nüfus oluşturuluyor kanalın etrafında. Beni bir kişi ikna edemez kardeşim" dedi...

Ekrem İmamoğlu: Beni çılgın projeler değil çocuklar ilgilendiriyor!

İBB Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’ndeki kreş inşaatında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu, “Ben, insana ve çocuklarımıza yatırımı önemsiyorum. Beni ilgilendiren, bu şehrin çocukları ve bu şehrin insanları” dedi.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

Alişan Çırakoğlu: Toplumsal sorumluluk bizim ilham kaynağımız!

AKG Gazbeton’un düzenlediği söyleşiler dizisi “Anlatılar”ın beşincisi, Mimar Alişan Çırakoğlu’nun katılımı ile İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşti. Çırakoğlu, ilham kaynağının yaşadığı topluma duyduğu sorumluluk olduğunun altını çizdi.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

Ahmet Misbah Demircan: 3. köprü beni çok gururlandırdı!

Ahmet Misbah Demircan, Asya ve Avrupa yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde yapılan çalışmaları inceledi. Demircan, “Memleketimiz adına dünya çapında yapılan projeler bizi gururlandırıyor,” dedi.

Hilmi Işıkören Adana'da iş ve hayata dair seminer verecek!

1A Plus emlak markası sponsorluğunda Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde iş ve hayata dair motivasyon konuşmaları dizisi başlattı. Işıkören, "Hilmi Işıkören ile iş ve hayata dair sohbet buluşmaları” isimli seminerler verilecek.

Beni Affet dizisi oyuncuları Haberi

Beni Affet dizisi oyuncuları


Batıkent'in en prestijli projelerinden olan Akkent Paradise Gardens Residence hafta sonu Ankaralı ünlü dizi oyuncularını ağırladı. Örnek daireleri gezen oyuncular, daireleri ve projeyi çok beğendiklerini, setten kalan vakitlerinde evde dinlenerek geçirdikleri için, konutun yaşamlarında en önemli etken olduğunu dile getirdi. Hafta sonunu ev bakarak geçiren Beni Affet dizisi oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı, Ünal Akpınar AŞ güvencesi ile yükselen Batıkent Akkent Paradise Gardens Residence'ı tercih etti. 

50 dönümlük yeşil alanı ve cennet bahçelerinin yer aldığı proje, oyuncuların beğenisini kazandı


Sabah...