06 / 05 / 2024

benindeki türk fabrikaları

benindeki türk fabrikaları

TUSKON, Türkiye-Benin Ticaret ve Yatırım Forumu’nu tertip etti. Grand Cevahir Hotel’de yapılan foruma Benin Cumhurbaşkanı Thomas Boni Yayi, Ticaret Bakanı Naoime Azaria Honhoui ve Enerji Bakanı Kassa Barthelemy de konuk oldu....

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Türkşeker'in yaptığı zam sonrası şeker fiyatları kaç TL oldu? İşte A101, Migros, Türkşeker 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) geçtiğimiz gün şeker fiyatlarına yüzde 31 oranında zam yaptı. Peki zamdan sonra şeker fiyatları zincir marketlerde kaç TL oldu? Şeker kg kaç TL 2022? İşte A101, ŞOK, Migros, 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

TÜRKŞEKER'a ait taşınmazlar satışa mı çıkarıldı?

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'ye (TÜRKŞEKER)  ait olan taşınmazlar için tartışılcak iddia ortaya atıldı. İddialara göre hükümet TÜRKŞEKER'e ait taşınmazlara yönelik satış işlemini onayladı. 

Ergün Atalay: Türkşeker fabrikaları özelleştirmeden çıkarılmalıdır!

Türkşeker kapsamındaki 14 fabrikanın özelleştirilmesi için ihale sürecinin başlatılmasının ardından Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, " Türkşeker fabrikaları özelleştirme kapsamından çıkarılmalıdır." dedi..

Türk işadamlarına, Filistin'de anahtar teslim fabrika!

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından ekonomi cephesi hareketleniyor. Filistin’e istihdam da sağlayacak Cenin'de Türk işadamları anahtar teslim fabrikalar alarak, Made in Filistin markasıyla üretim yapacak.

Nihat Zeybekci Tataristan'da Türk fabrikalarını açacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tataristan'da açılacak Türk fabrikalarının açılışını gerçekleştirmek için Kazan'a geldi.

Türkşeker'in Erzurum ihalesinin teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) A.Ş.ye ait Erzurum ihalesinin son teklif verme tarihi 25 Ağustos 2015 tarihine uzatılmıştır.

Türkşeker'in özelleştirme ihaleleri iptal edildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) A.Ş.ye ait 9 gayrimenkul satışı ihale edilecek. İhalelerden Ankara Nallıhan ilçesinin Aliağa Mahallesi'nde bulunan 2 adet taşınmazın ihalesi iptal edildi.

Melih Eren Türk Demir Döküm yatırımcı ilişkileri müdürü oldu!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melih Eren Türk Demir Döküm yatırımcı ilişkileri müdürü oldu.

Türk Demir Döküm Fabrikaları grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Türk Demir Döküm Fabrikaları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş ortaklıktan çıkartma son durum raporunu yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. haricindeki ortaklarının ortaklıktan çıkarılması son durum raporunu yayınladı.

benindeki türk fabrikaları Haberi

benindeki türk fabrikaları


Benin Cumhurbaşkanı Thomas Boni Yayi, Türkiye ile Afrika’nın evlenme yolunda ilerlediğini vurguladı. Yayi, bu evlilikle ticaretin ikiye, üçe katlanacağını ifade etti.


TUSKON, Türkiye-Benin Ticaret ve Yatırım Forumu’nu tertip etti. Grand Cevahir Hotel’de yapılan foruma Benin Cumhurbaşkanı Thomas Boni Yayi, Ticaret Bakanı Naoime Azaria Honhoui ve Enerji Bakanı Kassa Barthelemy de konuk oldu. Forumda Türkiye’nin Afrika ile diyalogunun artmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Boni Yayi, “Bu iki taraf evlilik yolunda ilerliyor. Boşanmaları mümkün değil. Şu an Türkiye dünyanın 16. büyük ekonomisi. Bu büyük ülke esasında 16. sıradan daha iyi yerde. Çok önemli bir aktör. Bundan böyle Türkiye’yi kimse bir kenara atamaz. Türkiye’nin büyük hedefleri var, ilk 8 ya da 9 ekonomiden biri olmayı planlıyor. Neden olmasın? Ama bu plan için, ilerleme...