03 / 05 / 2024

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aşkaroğlu tarafından kuruldu.

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Özer Karaböberli tarafından kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  200  bin TL sermaye bedeli ile S Habip Çiftçi tarafından kuruldu.

Vafra Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vafra Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  120 bin TL sermaye bedeli ile Amındzhon Rakhmatshoev, Firuzjon    Ashurov  ve Şerif Şerifoğlu kuruldu.

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Cebecioğlu kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim Haberi

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde 30 milyon TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti.


Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Yolu Caddesi, Özlem Sokak,...