24 / 05 / 2024

Benninghoven ECO-4000 asfalt plenti

Benninghoven ECO-4000 asfalt plenti

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesini'nde Benninghoven marka ECO-4000 asfalt plenti ve ekipmanlarını tercih etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için günde 25 bin ton asfalt üretiliyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bu köprü ile bağlantılı Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor.

3.Köprü asfalt için Benninghoven ECO-4000'i tercih etti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesini'nde Benninghoven marka ECO-4000 asfalt plenti ve ekipmanlarını tercih etti.

Asfalt görmeyen katılım bedeli ödemeyecek!

Ankara 4. Vergi Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin ‘Asfalt katılım bedeli’ olarak daire sahiplerinden aldığı vergiye ‘dur’ dedi. Mahkemenin emsal kararında, "hakkaniyet ölçütlerine aykırılık" gerekçesi yer aldı.

Balıkesir Karasi'de asfalt çalışmaları başladı!

Karesi Belediyesi, asfalt sezonunu Yeni Sanayi Sitesi’nde açtı. Asfalt sezonunda 100 bin ton asfalt atılacağını belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sökülen asfaltında geri dönüşüme kazandırıldığına dikkat çekti.

Manavgat'taki Köprülü Kanyon yolunda asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde turistik çekim merkezi Köprülü Kanyon Milli Parkı içindeki Beşkonak-Yeşilbağ arasındaki 46 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Fatsa’da asfalt yenileniyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,ilçenin Sakarya Caddesi ve Hacı Hulusi Baba Caddelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılan asfalt yenileme çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan Belediyesi 3,7 milyonluk asfalt ihalesi gerçekleşti!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi. Maliyeti 3 milyon 732 bin 890 lira olan ihaleye toplam 8 firma katıldı.

Denizli Çivril'de asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımları inceledi.Çivril'de asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı ve Işıklı'ya da kilit parke taşı hibe etti.

Kocasinan Belediyesi 3.7 milyona asfalt ihalesi yapacak!

Kocasinan Belediyesi, şehrin çeşitli mahallelerinde 100 bin metrekare bitümlü asfalt kaplama yol yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Kayseri'de asfalt yenileme ihalesine 4 firma katıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde şehrin değişik yerlerinde asfalt çalışması yapacak. Bu doğrultuda sıcak asfalt kaplaması yapacak firmayı belirlemek amacıyla ihale düzenledi. İhaleye 4 firma katıldı.

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Malatya'ya Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltta kalitenin arttırılması ve maliyetin azaltılması amacıyla Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi kuruldu.Laboratuvar sayesinde, yollarda kullanılacak malzemenin dayanıklılığı ve kalitesi ölçülecek.

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Simge Mat Madencilik Asfalt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Dirikol Şube Müdürlüğü'nde 17 milyon TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Akatlar'da kuruldu.

Benninghoven ECO-4000 asfalt plenti Haberi

Benninghoven ECO-4000 asfalt plenti


Dünyanın en geniş ve en yüksek kulesine sahip asma köprüsü olma yolunda ilerleyen Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesini üstlenen IC İÇTAŞ – ASTALDİ ADİ ORTAKLIĞI, Benninghoven marka ECO-4000 asfalt plenti ve ekipmanlarını tercih etti.


IC İÇTAŞ – ASTALDİ Adi Ortaklığı ile, asfalt üretim ve uygulama çalışmaları her geçen gün hızlanarak devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesinde, RİVA bölgesinde kurulu Benninghoven ECO-4000 asfalt plenti donanımına Polimer Modifiye Bitüm Tesisi, Taş Mastik Sistemi, Harici Filler Sistemi ve Kızgın Yağ Sistemi eklendi ve Mayıs ayı itibariyle kurularak devreye alındı.


Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) verilerine göre 2007 yılından bu yana Türkiye Asfalt sektörünün lideri olan Tekno Asfalt’ın çözüm ortaklığını gerçekleştirdiği asfalt plent...