04 / 05 / 2024

Bensu Soral kimdir

Bensu Soral kimdir

Bensu Soral ile nişanlısı Hakan Baş Etiler'de objektiflere takıldılar. Ünlü çift 'Yalı bakıyormuşsunuz doğru mu?' sorusuna yanıt verdi.

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!

Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Oyuncu kardeşler Hande ve Bensu Soral, bu kez hep birlikte Dalyan'a gitti.

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

Bensu Soral, New York'tan 11 milyon dolara ev aldı!

Bensu Soral New York'tan ev aldı. Soral'ın yeni evlerinin değerinin 11 milyon dolar yani yaklaşık 65 milyon TL olduğu iddia edildi...

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Bensu Soral: Apartmanda bile otururuz!

Bensu Soral ile nişanlısı Hakan Baş Etiler'de objektiflere takıldılar. Ünlü çift 'Yalı bakıyormuşsunuz doğru mu?' sorusuna yanıt verdi.

Bensu Soral Bebek'teki 20 milyonluk eve hayran kaldı!

Bensu Soral’la Hakan Baş, Eylül'de evlenecek. Ev arayışına başlayan çift Bebek'teki 20 milyonluk daireye hayran kaldı...

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Kazım Türker kimdir?

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Bensu Soral kimdir Haberi

Bensu Soral kimdir

Bensu Soral ve nişanlısı Hakan Baş önceki akşam Etiler’de arkadaşlarıyla biraraya geldiler. Evlilik hazırlıkları yapan çift, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Habertürk Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre, ünlü oyuncu, 20 milyon TL’lik yalı baktıkları haberleri hatırlatılınca, “Öyle bir şey yok. Ev bakıyoruz ama denildiği gibi yalı değil. Bizim için apartmanda daire bile olur” yanıtını verdi. 

Çiftin ilk olarak şehrin karmaşasından uzakta olan Göktürk Mahallesi'ndeki Kemer Country'den 4 buçuk milyon dolara (yaklaşık 18 milyon TL) bir villayı incelediği gündeme konu...