28 / 04 / 2024

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!

Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Oyuncu kardeşler Hande ve Bensu Soral, bu kez hep birlikte Dalyan'a gitti.



Oyuncu kardeşler Hande Soral ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor. Milliyet'te yer alan habere göre, geçtiğimiz haftalarda Bodrum Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Soral ailesi bu kez hep beraber Dalyan'a gitti.

Tatillerini Dalyan'da sürdüren Soral ailesinden; Bensu Soral eşi Hakan Baş, Hande Soral eşi İsmail Demirci, annesi Sebahat Soral, babası Hamdi Soral dahil tüm aile bir araya geldi.

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!


Soral ailesine çiftlik evinde Tugay Mercan - Deniz Baydar çifti de eşlik etti. Kadınlar şezlongta sohbet ederken erkekler ise ayak tenisi oynadı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle tedbiri elden bırakmayan Soral ailesinin lüks oteller yerine özel villalara yöneldiği görüldü. Dalyan’da kiraladığı çiftlik evinin haftalığının 40 bin lira olduğu belirtildi.

Diğer bir yandan aile üyeleri tatil karelerini sosyal medya hesaplarından da sık sık paylaşmayı ihmal etmiyor.

Soral ailesi geçtiğimiz haftalarda da Bodrum Gümüşlük’teki evlerinde havuz başında müziği fazla açınca komşuları rahatsız olmuş ve jandarma gelip aileyi uyarmıştı.
 


Geri Dön