21 / 05 / 2024

benzine bu akşam zam var mı

benzine bu akşam zam var mı

Rusya-Ukrayna savaşının ardından yükselen petrol fiyatlarıyla birlikte mazot, benzin ve LPG fiyatları uçuşa geçti. Art arda gelen zam haberlerinden sonra bu akşam benzin ve mazota zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor...

ATEM Başkanı Akçam evini satanlara seslendi! Pişman olacaksınız!

Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bazı nedenlerden dolayı evini satan yatırımcılara seslendi. Şu an ev satmak karlı olsa da uzun vadede evini satanlar pişman olacak dedi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

ATEM Başkanı Akçam: DASK genişletilmeli, zorunlu afet sigortası şart!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın yetersiz kaldığını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

ATEM Başkanı Akçam: Mülklerin gerçek değerini değerleme şirketleri yapmalı

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yaptığı uyarılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ATEM Başkanı Akçam resmen açıkladı! Emlak ilanlarının yarısı yetkisiz!

Emlak ilan portallarına emlak ilanı verenlerin birçoğunun yetki belgesi olmadığına dikkat çeken Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu hususu sektörde yer alan büyük ilan portallarından biriyle yapılan görüşmede ilettiklerini belirtti.

Akaryakıta zam yağıyor! Benzin, motorin, otogaz, elektrik hangisi ne kadar yakıyor?

Akaryakıta yapılan zamlar durmak bilmiyor. Motorine yapılan zammın ardından bu akşam gece yarısından itibaren benzine de zam geliyor. Gazeteci Murat Tosun X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, benzin, motorin, otogaz, elektrikli araçların 100 km’de ne kadar yaktığını paylaştı. Takipçilerinde

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Benzine bu gece yarısı tam bu kadar zam gelecek! Tabelalar peş peşe değişiyor: Yeni aya zamla girilecek!

Motorinin litre fiyatına önceki gece yapılan 1 lira 38 kuruşluk zammın ardından, bu gece de benzinin litre fiyatı artacak. Peki benzine ne kadar zam gelecek? Son dakika akaryakıt fiyatları ne kadar 31 Ocak 2024?

Marmara Denizi dün akşam da sallandı: Deprem uzmanı 4 senaryoyu açıkladı! 7.6 büyüklüğünde...

Dün akşam Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz'ün açıklamaları gündeme geldi. İşte o ayrıntılar...

ATEM Başkanı Akçam ev sahiplerini uyardı! Kira beyannamesi vermeyen yandı!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etmişti. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Bakan Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.

Bu yıl da ev almak kolay olmayacak! Konuta erişim sorunu nasıl çözülür?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu sene de ev almanın kolay olmayacağına dikkat çekerek, konuta erişim sorunu için yapılabilecekleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

benzine bu akşam zam var mı Haberi

benzine bu akşam zam var mı

Geçtiğimiz günlerde petrolün varil fiyatı 140 dolar seviyelerine kadar ulaştı. Söz konusu yükselişin ardından akaryakıt fiyatlarına art arta zamlar geldi. Benzin, mazot ve LPG fiyatları, rekor seviyelere kadar çıktı. 

Dün, Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirve sonrasında ufukta henüz barışın olmaması nedeniyle  piyasalar yangın yerine döndü. 111 dolara kadar gerileyen petrolün varil fiyatı, 117 doların üzerini gördü. Petrol fiyatlarında günlük yükseliş yüzde 4.5'i buldu.

Petrolün varil fiyatı  140 dolar seviyeleri  ile  rekora ulaştı ve sonrasında dalgalı seyrine devam etti. Dalgalanmaların sık yaşandığı petrol fiyatlarında dün zirve öncesinde sert düşüş yaşayan petrolün varili, akşam saatlerinde tekrar atak yaptı. Vatandaşlar bu gelişmelerin ardından bu akşam benzin ve mazota zam var mı? sorusunu araştırıyor...

BENZİN VE MAZOTA BU AKŞAM ZAM GELECEK Mİ?

Petrolün varil fiyatı son dakika gelişmelerine rağmen yerinde saymaya devam...