03 / 05 / 2024

Benzine ve mazota bu akşam zam var mı?

Benzine ve mazota bu akşam zam var mı?

Rusya-Ukrayna savaşının ardından yükselen petrol fiyatlarıyla birlikte mazot, benzin ve LPG fiyatları uçuşa geçti. Art arda gelen zam haberlerinden sonra bu akşam benzin ve mazota zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor...



Geçtiğimiz günlerde petrolün varil fiyatı 140 dolar seviyelerine kadar ulaştı. Söz konusu yükselişin ardından akaryakıt fiyatlarına art arta zamlar geldi. Benzin, mazot ve LPG fiyatları, rekor seviyelere kadar çıktı. 

Dün, Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirve sonrasında ufukta henüz barışın olmaması nedeniyle  piyasalar yangın yerine döndü. 111 dolara kadar gerileyen petrolün varil fiyatı, 117 doların üzerini gördü. Petrol fiyatlarında günlük yükseliş yüzde 4.5'i buldu.

Benzine ve mazota bu akşam zam var mı?

Petrolün varil fiyatı  140 dolar seviyeleri  ile  rekora ulaştı ve sonrasında dalgalı seyrine devam etti. Dalgalanmaların sık yaşandığı petrol fiyatlarında dün zirve öncesinde sert düşüş yaşayan petrolün varili, akşam saatlerinde tekrar atak yaptı. Vatandaşlar bu gelişmelerin ardından bu akşam benzin ve mazota zam var mı? sorusunu araştırıyor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön