22 / 05 / 2024

Benzine ve mazota bu akşam zam var mı?

Benzine ve mazota bu akşam zam var mı?

Rusya-Ukrayna savaşının ardından yükselen petrol fiyatlarıyla birlikte mazot, benzin ve LPG fiyatları uçuşa geçti. Art arda gelen zam haberlerinden sonra bu akşam benzin ve mazota zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor...



EPGİS AÇIKLAMA YAPTI

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) akaryakıt fiyatları ile ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: ''Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Değişim İptali 10 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 0,79 motorinde 2,25 TL/LT olarak yapılan zamlar ürün fiyatlarının bugün büyük oranlı düşüş göstermesi doğrultusunda kaynağından iptal edilmiştir'' ifadesine yer verildi. 

LPG'ye de zam geliyor! Bu geceden itibaren...

Akaryakıt fiyatlarına rekor zam kapıda! Benzin ay sonunda 28 TL mi olacak?

Petrolün varili sert düştü! 11 Mart 2022 petrol fiyatları!

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Benzin, mazot ve LPG'ye 4 TL indirim...

Türkiye'de benzin, mazot ve LPG'nin fiyatı nasıl belirleniyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön