29 / 04 / 2024

benzini petrol

benzini petrol

ABD ham petrolü ve Brent petrol yeni haftaya yüzde 3 artışla başladı. Peki Brent petrol fiyatı daha da yükselecek mi? Akaryakıt fiyatları düşer mi? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülay Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Demsal Petrol Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsal Petrol Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Koray Barış Özakçaylı tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Beyaz Park Evleri 2'de kuruldu.

Özkale Oto Lastik Petrol Yedek Parça İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkale Oto Lastik Petrol Yedek Parça İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tufan Koçak tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da kuruldu.

Aypet Tekstil İnşaat Otomotiv Petrol Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aypet Tekstil İnşaat Otomotiv Petrol Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Aydın tarafından 285 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu.

Yapyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Çukur tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

ABD'liler İstanbul'da petrol ve doğalgaz arıyor!

Yeni petrol kanununun ardından Amerikalı şirketler daha önce rekabete girdikleri Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 'ortaklık' stratejisi geliştirdi. Şimdi İstanbul 'da petrol ve doğalgaz arıyorlar.

İstanbul'da doğalgaz ve petrol araması yapılıyor!

TPAO, bir ortaklık da ve Amity Oil ile yaptı. Güneydoğu’da da faaliyeti olan Amerikalı Trans Atlantic bünyesindeki Amity ile yapılan anlaşma, Tekirdağ ve İstanbul’da hem petrol hem doğalgaz arıyor...

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Çukur tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi, Murat Uçar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdin Gündoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Tatlıpınar Sokak'ta kuruldu.

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Selçuk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Haluk Filiz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

benzini petrol Haberi

benzini petrol

Vatandaşın gündeminde önemli bir yeri olan benzin fiyatlarına ilişkin bir son dakika gelişmesi yaşandı. Petrol fiyatlarında, OPEC’in pandemiden bu yana en büyük üretim kesintisi planıyla sert artış yaşandı. 

Başta benzin ve mazot fiyatı (motorin) olmak üzere akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan petrol fiyatlarında yeni haftayla beraber sert yükseliş yaşandı. Petrol fiyatları geçtiğimiz günlerde düşüşe geçmişti. Bu düşüşün ardından benzin ve motorinde indirim beklentisi artmıştı. 

ABD ham petrolü ve Brent petrol yeni haftaya yüzde 3 artışla başladı. İlk işlemlerde ABD ham petrolü 81, Brent petrol de 87 doların üzerini gördü. 

Peki analistler ve ünlü bankalar petrol fiyatı için neler diyor? Brent petrol fiyatı yükselecek mi? Akaryakıt fiyatları düşer mi? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Mynet'te...