04 / 05 / 2024

Berat Oğur android emlak uygulaması

Berat Oğur android emlak uygulaması

Berat Oğur emlak bayiliği vermeye devam ederken müşterilerinin gayrimenkul aramasını kolaylaştırmak için Google Play Store'da emlak uygulaması çıkarmıştır. Uygulama yoğun ilgi görmüştür.

O şehir için korkutan uyarı: Katil faylarla çevirili, 7.2'den büyük deprem olabilir!

Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz günlerde Tunceli'yi işaret ederek 'Dikkat edin' uyarısında bulunmuştu. TMMOB Tunceli İKK sekreteri Uğur Beycan da son dakika açıklamasında bulundu ve kentin katil faylarla çevrili olduğunun altını çizdi. İşte o uyarılar...

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Büyükbay ve Şükrü Büyükbay ortaklığında kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Yakında Android Otomotiv arabanızda YouTube videoları izleyebileceksiniz

 Google I/O 2023'te şirket , hem Android Auto hem de Android Automotive için bir dizi iyileştirmeyi tamamladı ve arabalarında Google tabanlı hizmetler isteyenlerin daha fazla özellik ve daha iyi hesap entegrasyonu elde etmesini sağladı.

Xiaomi'den Android 14 müjdesi! Modeller tek tek açıklandı!

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, Android 14 testlerine hangi modellerle başlayacağını açıkladı. Google'ın Android 14'ü tanıtacağı I/O 2023 konferansı yaklaşırken, Xiaomi'nin MIUI veri tabanında listelenen modellerle testlere başlayacağı belirtildi.

En hızlı Android telefonlar duyuruldu! İşte o cihazlar...

AnTuTu, mart ayında en yüksek performans gösteren 10 Android telefonunu açıkladı. Ancak, geçtiğimiz ay hangi telefonların performans açısından öne çıktığı hakkında bir bilgi verilmedi.

Akıllara durgunluk veren Android telefon! boştan %100'e 10 dakikada şarj oluyor

Bazı akıllı telefonların şarj olması sonsuza kadar sürecekmiş gibi gelebilir ama yeni bir Android cihaz onların tam tersine hareket edip çoğu markayı utandırıyor.

Boşuna para vermeyin: Samsung açıkladı! İşte Android 14 (One UI 6.0) alacak Samsung telefonlar!

Samsung’un yeni güncelleme politikasına göre, Galaxy telefonlar dört yıl boyunca yeni Android sürümünden güncelleme alabilecek. İşte o telefonlar…  

4 senelik o Android telefona güncelleme müjdesi!

Üç yıllık Android güncellemeleri ve ek bir yıllık güvenlik desteğiyle Google, Pixel 4 modellerini şaşırtabilir.

Android 14'ün bu özelliğini kimse bilmiyordu! O uygulmaların yüklenmesini engelleyecek

Google ,  kullanıcıların gizliliğini ve verilerini korumak için her geçen yıl Android'in güvenliğini artırmaktadır. Görünüşe göre Android 14, eski Android sürümlerine yönelik uygulamaların yüklenmesini engelleyecek.

Android telefonlara bakın hangi özellik geliyor? Çok şaşıracaksınız!

Android telefonlar için devrim niteliğinde bir özellik geliyor. Uydu telefonu şirketi Qualcomm, android telefonlara yönelik o özelliği duyurdu.

Android 13 müjdesi bu kez o Samsung modele geldi! Android 13 alacak Samsung telefonlar (Güncellenmiş Liste)

Android dünyasında geliştirmeler devam ediyor. Samsung, Galaxy M53 5G için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini yayınladı.

Berat Oğur android emlak uygulaması Haberi

Berat Oğur android emlak uygulaması

Daha şimdiden birçok müşterilerimizden güzel tepkiler almaya başladık. Uygulama ile web sitemiz birbirine entegre olarak çalışmaktadır. Yani web sitemize eklenen yada çıkarılan bir gayrimenkul uygulamaya hemen yansımaktadır. Uygulamadan temsilcilerimiz bilgilerine ulaşabilir yada gayrimenkul danışmanlarıyla iletişime geçilebiliyor bu uygulamayı emlak işiyle uğraşan yada uğraşmayan herkesin indirmesini test edip denemesini istiyoruz. Çok yakında app store'da uygulamamız çıkacaktır. 14 yıllık emlak şirketi olarak her geçen gün yenilikler sunmaya devam etmekten memnuniyet duymaktayız gayrimenkul sektörü her geçen gün daha ileriye gitmektedir. 


Berat Oğur 14 yıllık tescilli yerli bir emlak markasıdır. Çok yakında İstanbul ve diğer illerde yeni açılacak ofislerimiz var şu anda halen görüşme halindeyiz örneğin Gaziantep, Erzincan, Erzurum, Adana, Osmaniye İstanbul Avrupa Yakası gibi bir çok temsilcilik başvurusu aldık şu anda bunları değerlendiriyoruz....