27 / 04 / 2024

Bereket Ormanları projesi

Bereket Ormanları projesi

Nevşehir 'de oluşturulan Gönül Elçileri Bereket Ormanı 'na ilk fidanı Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan dikti.

Limak’ın Yeşil Dönüşüm Ormanları şimdi de Bursa’da kök salacak!

Limak Enerji’nin fatura ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtların doğaya yeniden kazandırılması ve tüketilen kağıt miktarını dengelemek için başlattığı Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi, Çanakkale’den sonra Bursa’da da hayata geçirilecek...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 Projesi'nde inşaat çalışmalarının yürütmeyi durdurma kararına rağmen sürmesini protesto etti. İşçiler ve eylemciler arasında çıkan arbedeyi, inşaatta çalışan işçiler cep telefonları ile görüntüledi.

3. Havalimanı projesi bölgedeki yapılaşmayı arttıracak!

Kuzey Ormanları Savunması’nın 3. Havalimanı Projesi ile ilgili hazırladığı raporda, havalimanının bölgedeki yapılaşmayı artıracağı ifade edildi.

Nevşehir'de Bereket Ormanları projesi hayata geçirildi!

Nevşehir 'de oluşturulan Gönül Elçileri Bereket Ormanı 'na ilk fidanı Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan dikti.

Sur Yapı İlkbahar projesi!

Sur Yapı İlkbahar projesi Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın bir bölgede hayata geçiriliyor. Satış süreci bugün başlayan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Kuzey Ormanları Savunması, 3. havalimanı için rapor hazırladı!

Gezi direnişinin ardından oluşan Kuzey Ormanları Savunması, yapılması planlanan 3. havalimanı ile ilgili bir rapor hazırladı. Rapora göre, havalimanı projesi aslında bir şehir kompleksi.

Aydos Country projesi

Aydos Country projesi, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde, Aydos Ormanları'nın yanında inşa ediliyor. Satış sürecine 27 Eylül'de (yarın)başlanması planlanan proje, Sinpaş GYO imzası taşıyor...

Belinay Evleri projesi

Belinay Evleri projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 20 dakika, Pendik Devlet Hastanesi’ne 3 kilometre, Sabiha Gökçen Hava Limanı’na 5 kilometre, Aydos ormanlarına yakın mesafede yaşama geçiriliyor...

Keşif Gözetleme Helikopter Projesi ile ormanlar havadan denetlenecek!

Orman Genel Müdürlüğünce ormanları gözlem altında tutmak ve yangınlarla daha etkin mücadele için hayata geçirilen Keşif Gözetleme Helikopter Projesi kapsamında alınan helikopterler deneme uçuşlarına başladı.

Kütahya'da köy ormanları projesi için ağaç dikiliyor!

Orman Genel Müdürlüğü'nün bu yıl uygulamaya aldığı "köy ormanları" projesi kapsamında Kütahya'da 176 bin ceviz ve badem ağacı dikilecek. Dikilip bakımı yapıldıktan sonra köylülere kurayla dağıtımı yapılacak...

TOKİ, finans merkezi projesi için yeni plan yaptı

İmar planına yönelik yürütmeyi durdurma kararı verilen Ataşehir'deki finans merkezi projesi için TOKİ yeni plan yaptı

Dumankaya'nın hangi projesi? Ne kadar prim yaptı?

Dumankaya İnşaat'ın bugüne kadar en çok prim yapan projesi Dumankaya Trend oldu. Proje yüzde 85 prim yaptı

Sur Yapı Çamlıca projesi satışa çıkıyor! M²'si 5 bin TL'ye!

Sur Yapı Çamlıca projesi iki hafta içinde resmi olarak satışa çıkacak

Bereket Ormanları projesi Haberi

Bereket Ormanları projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayesinde Türkiye genelinde yürütülen ağaçlandırma projesi kapsamında Nevşehir'de oluşturulan Nevşehir Gönül Elçileri Bereket Ormanı'nda 5 bin fidan toprakla buluşturuldu. 



Göre beldesinde oluşturulan ormandaki fidan dikim etkinliğine Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan, Rektör Prof Dr. Filiz Kılıç, Vali yardımcıları, Belediye Başkan yardımcısı Atilla Seçen, Orman İşletme Müdürü Aykut Satirli, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeller, STK temsilcileri ve üyeleri ile öğrenciler katıldı. 


Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan katılımcılarla tek tek ilgilenerek diktikleri fidanların yanında hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe katılanların tamamı Bereket Ormanı'na fidan dikti. 

Etkinlikte çam, çınar, mahlep, badem, ahlat, ceviz, zerdali ve değişik türlerden oluşan 5 bin adet fidan, toprakla buluşturuldu....