27 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar projesi!

Sur Yapı İlkbahar projesi!

Firma: Sur Yapı

Sur Yapı İlkbahar projesi Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın bir bölgede hayata geçiriliyor. Satış süreci bugün başlayan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.



Daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonların yer aldığı  Sur Yapı  İlkbahar Konutları 57 bin 668 metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Sur Yapı İlkbahar projesi İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. "Her Mevsim Tek Mevsim" konseptiyle tanıtılan projenin ilk etabı 304 adet daire, ikinci etabı ise 200 adet daireden meydana geliyor.


Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar Evleri hobi bahçeleri, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, meyve bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları gibi sosyal olanaklara sahip. 


İlkbahar Konutları Sur Yapı fiyatları 185 bin TL'den başlıyor, 860 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın mesafede olan proje 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişen Sur Yapı İlkbahar projesi ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Sur Yapı İlkbahar projesi iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön