29 / 04 / 2024

Beren Banyo İnşaat adresi

Beren Banyo İnşaat adresi

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

Beren Dizayn İnşaat Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Dizayn İnşaat Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Akkuş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Nilüfer Yanık imzasıyla kuruldu.

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Yaşdere tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu.

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Gelincik İnşaat portföyünü genişletiyor!

İnşaat, taahhüt ve proje alanlarında faaliyet gösteren Gelincik İnşaat, firma, konut, plaza, kamu ihalelerinin yanı sıra mutfak ve banyo ürünlerinde çok uluslu markaların bayiliklerini yürütüyor.

Biryılmaz İnşaat yeni yatırımlarında ürün yelpazesini genişletecek!

Banyo dolabından mutfak dekorasyonuna, seramikten vitrifiyeye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri inşaat sektöründeki yükselişin devam etmesi ile yeni yatırımlarını hayata geçirmeyi planlıyor.

Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ak, Halit Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Kürekci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Güngören, Sanayi Mahallesi, Çinçindere Caddesi'nde kuruldu

Beren Banyo İnşaat adresi Haberi

Beren Banyo İnşaat adresi

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10  bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu. 


Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, banyo küveti,banyo dolabı, armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak aksesuarlarının üretimini, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. b. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla,kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. c Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak,...