19 / 05 / 2024

beren saat Çengelköy

beren saat Çengelköy

Şarkıcı Kenan Doğulu sevgilisi oyuncu Beren Saat'e değeri 7 milyon dolar olan köşk satın aldı...

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Beren Saat Hisarüstü’nde ev kiraladı!

Güzel oyuncu Beren Saat’in Hisarüstü’nde 4+1 büyüklüğünde, deniz manzaralı bir daire kiraladığı, aylık kirası 6 bin TL olan o ev için kaparo bile yatırdığı konuşuluyor.

Beren Saat yeni eve mi taşınacak?

2014 yılında Amerika'da evlenen şarkıcı Kenan Doğulu ile Beren Saat çiftinin evleri ayıracağı konuşuluyor. Saat'in Etiler'de bir emlakçının önünde ilanlara bakarken görüldüğü öne sürüldü.

Kenan Doğulu ve Beren Saat ayrı eve mi taşındı?

Beş yıl önce Amerika’da evlenen Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliğin kriz olduğu iddia edilmişti. Şimdi de çiftin ayrı evlerde yaşadığı söyleniyor.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e rezidans hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villası mühürlendi!

İstanbul'da başlatılan operasyon kapsamında tutuklanan Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki lüks villası mühürlendi. 17 saat süren ev aramasında çok sayıda silah bulundu.

Beren Saat, Arnavutköy’deki 2.5 milyon dolarlık evini satıyor!

Beren Saat’in, yıllar önce Arnavutköy’den aldığı evini su bastı. Kenan Doğulu'yla evlendikten sonra evini kiraya vermeyen Beren Saat, evi satmaya karar verdi.

Beren Saat'in babası Hüseyin Avni Saat icralık oldu!

Oyuncu Beren Saat’in babasının 72 bin 500 TL’lik borcu nedeniyle icralık olduğu iddia edildi. Beren Saat, uzun yıllardır görüşmediği babasını düğününe de davet etmemişti.

Çengelköy Park Evleri basın toplantısı 1 Ekim'de!

Çengelköy Park Evleri projesinin yeni kampanyasının tanıtılacağı basın toplantısı 1 Ekim'de saat 10:00'da gerçekleşecek.

Çengelköy Park Evleri yarın brunch düzenliyor!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında inşa edilen Çengelköy Park Evleri yarın brunch düzenliyor. Projeden konut alan ev sahipleriyle yapılacak toplantı satış ofisinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Sultan Makamı'ndaki evlerini dekore ettiriyor!

Kenan Doğulu - Beren Saat çifti, evlilik hayatını Çengelköy’de sürdürecek. Genç çift Çengelköy sırtlarında yer alan ve Boğaziçi’ni ayaklar altına seren Sultan Makamı sitesindeki 3 katlı villada oturacak.

Çengelköy Park iletişim! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans daire!

Çengelköy Park iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Bu daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor

Çengelköy Park Evleri satılık daire! 1 milyon 500 bin dolara!

Çengelköy Park Evleri satılık dairelerden 400-600 metrekare alana sahip villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor ve 3 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor.

beren saat Çengelköy Haberi

beren saat Çengelköy
Uzun süredir birlikte olan Kenan Doğulu sevgilisi oyuncu Beren Saat evlilik hazırlığı yapmaya başladı. Kenan Doğulu düğün hediyesi olarak Beren Saat'e Çengelköy'de 7 milyon dolarlık bir köşk satın aldı. Kenan Doğulu'nun aldığı evin bahçesi ve havuzu da...