06 / 05 / 2024

Beren Saat Hisarüstü ev

Beren Saat Hisarüstü ev

Güzel oyuncu Beren Saat’in Hisarüstü’nde 4+1 büyüklüğünde, deniz manzaralı bir daire kiraladığı, aylık kirası 6 bin TL olan o ev için kaparo bile yatırdığı konuşuluyor.

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

BİM'de Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39 TL’ye düştü!

BİM’den 7’den 70’e herkese indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 21 Temmuz’da Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 21 Temmuz 2023 Cuma...

Altın fiyatlarını alt üst edecek kıyamet için analistler gün ve saat verdi!

Bugün ons altın rekor üstüne rekor kırarak 2 bin dolara doğru hızlanırken, gram altın 1.171 TL ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Altın almak isteyenler bu haberi okumadan altın almamalı! İşte ayrıntılar...

Avupa Merkez Bankası üstüne basa basa açıkladı! Euro 6 saat sonra resmen böyle olacak! Görmeyen duymayan kalmasın!

Euro kurunun kaderi bugün 6 saat sonra resmen belli olacak. Milyonlarca kişi kritik karar öncesi euronun ne kadar olacağını araştırırken Avupa Merkez Bankası üstüne basa basa açıklad. Euro 6 saat sonra resmen böyle olacak! Görmeyen duymayan kalmasın...

Xiaomi’den çılgın fiyat! O akıllı saat modelinin fiyatı 559 TL’ye düştü… İşte fiyat listesi

Dünyaca ünlü akıllı saat üreticisi Xiaomi, üstün özellikli modelinde indirim yaptı. 549 Türk lirasından satışa sunulan üstün özellikle bu saat, birçok kullanıcının dikkatini çekiyor. Ayrıca meraklıları için en uygun fiyatlı diğer akıllı saat modellerinin fiyatlarını listeledik…

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

İstanbul'da 2 senede 30 kilometrelik metro hattı açıldı!

İstanbul'da yeni metro hatlarının çalışmaları hız kesmiyor. 29 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı ile İstanbul’da son 2 senede 30 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı devreye alınmış olacak. 

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi günler?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ülke genelinde uygulanmaya devam ediyor. Yeni koronavirüs tedbirlerine göre 65 yaş üstü vatandaşlar hafta içi sadece 3 saat sokağa çıkabilecek.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak'ta!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, 11 Ocak 2021 Pazartesi günü, saat 11.00'de Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:36 Sinpaş Plaza Beşiktaş İstanbul adresinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. 

Beren Saat Hisarüstü ev Haberi

Beren Saat Hisarüstü ev

Güzel oyuncu Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun boşanacağı yönündeki dedikodular bitti, sular duruldu. Fakat kulislerde dolaşan bir iddia, yeniden akılları karıştırdı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Beren Saat’in Hisarüstü’nde 4+1 büyüklüğünde, deniz manzaralı bir daire kiraladığı, aylık kirası 6 bin TL olan o ev için kaparo bile yatırdığı konuşuluyor.

Güzel oyuncunun en kısa zamanda oraya taşınma planları yaptığı da gelen haberler arasında.