02 / 06 / 2024

Bergama yukarıbey yeni meydan

Bergama yukarıbey yeni meydan

Bergama Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kozak Yukarıbey Mahallesi’nde meydan düzenlenmesi yapılıyor. Meydan, köydeki okullar için “tören alanı” olarak ta düzenlenip, kullanıma sunulacak.

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Borsa İstanbul'da flaş gelişme! Yeni uygulamaya geçilecek

Borsa İstanbul için yeni bir hamle yapıldı. BİST 100 endeksinin yüzde 3 veya üzerinde düşmesi halinde açığa satış yapılan hisselerde yukarı adım kuralı seans sonuna kadar otomatik uygulanabilecek. İşte tüm detaylar...

Gram ve çeyrek altın da yeni rekor kırıldı! Saat 12.15 itibarıyla gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Gram ve çeyrek altında haftanın ilk günü yeni bir rekor daha kırıldı. Piyasaların açılmasıyla fiyatı yukarı giden gram ve çeyrek altın, saatler 12.15’i gösterdiğinde yeni bir rekor daha kırdı. ve bakın hem gram hem de çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu…

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Borsa İstanbul’da yeni karar! Sadece iki hissede uygulanacak

Borsa İstanbul’da 14 Eylül 2022’de başlayan açığa satışta yukarı adım kuralında yeni bir karar verildi. İkinci bir duyuruya kadar açığa satış şeklindeki işlemlerde yukarı adım kuralı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası payları için geçerli olmuş olacak.

9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibariyle kabul edilmeye başlandı. TOKİ, 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi...

Dolarda analistler çıldırdı! Eski rakamlar rafa kalktı, işte yapılan yeni tahmin

Dolar yeni haftaya da yükselişle başladı. Daha önce dolar içibn 17 TL tahminine bulunan analistler, bu rakamın daha yukarılara da çıkabileceğini düşünüyor.

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yeni Range Rover fiyatına inanamayacaksınız! 10 milyon TL'ye dayandı! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yeni Range Rover, lüksü, konforu ve arazi kriterlerini daha da yukarı taşıyor. Kullanışsız ayrıntılardan arındırılan Yeni Range Rover, nefes kesen ve modern görüntüsüyle dikkat çekiyor. Peki Yeni Range Rover fiyatı kaç TL? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Konyalılara müjde! 413 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Beyşehir ilçesi Hacıakif Mahallesi'nde 413 yeni konut inşa edecek.

Bergama yukarıbey yeni meydan Haberi

Bergama yukarıbey yeni meydan


Bergama Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kozak Yukarıbey Mahallesi’nde meydan düzenlenmesi yapılıyor.


Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in talimatıyla Atatürk Heykeli önü ve civarında yapılan düzenlemede 1200 metrekarelik alana granit plaka taş örülüyor. Döşeme işlemi tamamlanınca etrafına demir korkuluk yapılacak, vatandaşların dinlenebilmeleri için oturma yeri konulacak. Ayrıca meydan, köydeki okullar için “tören alanı” olarak ta düzenlenip, kullanıma sunulacak.


16 MAHALLE İÇİN ŞANTİYE YERİ


Yukarıbey Mahallesi’ne birde, Kozak’ta bulunan 16 mahalleye hizmet götürebilmek amacıyla şantiye yeri yapılıyor.


Yapılan şantiye yeri ile ilgili bilgi veren Bergama Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü’nden Haydar Türkdoğan; “Yukarıbey Mahallesi Kozak’ta bulunan diğer 16 mahallemiz için ortak seçilmiş bir nokta. Belediye Başkanımızın talimatıyla buraya yaptığımız yeni şantiye yeri ile diğer 16 köyümüze daha iyi hizmet götürebilmeyi planlıyoruz” dedi.


Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bergama...