05 / 05 / 2024

Bergamada restorasyon atağı

Bergamada restorasyon atağı

İzmir’in Bergama Belediyesi tarafından, ilçedeki eski birçok yapı için başlatılan restorasyan çalışması, hız kesmeden sürdürülüyor. 1930’lu yıllarda yapılan tarihi Kapalı Çarşı’nın cephe onarım çalışmaları tamamlanıyor...

Akad Restorasyon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Akad Restorasyon Mimarlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rana Ata tarafından kuruldu.

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

İsensa İnşaat Restorasyon Ve Otelcilik Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Hisarlı ve Sarp Akgönül ortaklığında kuruldu.

Bermet Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bermet Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Çetin tarafından açıldı.

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Bema Restorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bema Restorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alper Şener Karabulut tarafından kuruldu.

Rise Oftek Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rise Oftek Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Orhan, Cem Demir, Mustafa Cömert ve Serdar Orhan ortaklığında kuruldu.

İK Mimarlık Mühendislik İnşaat Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İK Mimarlık Mühendislik İnşaat Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kahraman tarafından kuruldu.

Aksamaz Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksamaz Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rasim Aksamaz tarafından kuruldu. 

İzmir'deki Alanyalı Konağı restore edilecek!

Başlattığı restorasyon atağıyla yıkılmaya yüz tutan tarihi yapıları ayağa kaldıran Konak Belediyesi, Kemeraltı'nda yer alan Alanyalı Konağı'nı restore edecek.

İzmit Belediyesi'nden restorasyon atağı!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit’in artık sadece sanayi şehri olarak anılmayacağını belirterek yok olmaya yüz tutan ata yadigarı eserlerimize sahip çıkmaya başladıklarını söyledi.

Bergama’da restorasyon atağı!

İzmir’in Bergama Belediyesi tarafından, ilçedeki eski birçok yapı için başlatılan restorasyan çalışması, hız kesmeden sürdürülüyor. 1930’lu yıllarda yapılan tarihi Kapalı Çarşı’nın cephe onarım çalışmaları tamamlanıyor...

Dako İnşaat Restorasyon Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dako İnşaat Restorasyon Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Öçal Koyukan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Birman İş Merkezi, Ataşehir'de kuruldu.

Deluxia Palace Ataşehir'de 161 bin 500 TL'ye!

Deluxia Palace Ataşehir'in etrafında büyüklüğü 37 ile 160 metrekare arasında değişen 5 adet gölet yer alıyor

Bergamada restorasyon atağı Haberi

Bergamada restorasyon atağı

Kent merkezi başta olmak üzere ilçe çevresinde yer alan birçok tarihi yapının bakım ve onarımını gerçekleştirerek yaşama kazandıran Bergama Belediyesi, hız kesmedi. 1930’lu yıllarda yapılan tarihi Kapalı Çarşı’nın çevre dükkanlarının cephe onarım çalışmalarının tamamlamak üzere olduğu belirtildi. Havra yanındaki eskiden çocuk esirgeme binası olarak kullanılan yapınında da sosyal amaçlı kullanılmak üzere restore edildiği belirtildi. Abacıhan Sokak sağlıklaştırması, İslamsaray Mahallesi Üçkemer aralığında bulunan ve 19. yüzyılın sonlarında inşa edilerek deri tabaklama işinde kullanılan yapının da sosyal tesis amaçlı restorasyon çalışmalarına devam edileceğini belirtti. 


SELİNOS ÇAYI DA TEMİZLENİYOR


Ayrıca Selinos Çayı dere ıslahı projesinde temizlik aşamasının tamamlandığı kaydedildi. Derenin harita alımları ve ölçüm çalışmalarının sürdüğü, ölçümler tamamlandıktan sonra üst mahallelerdeki kanalizasyon atıklarının alt yapı çalışmalarına başlanılacağı belirtildi. Gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra rölevesi çıkartılarak...