24 / 05 / 2024

Bergül Yapı şirketi

Bergül Yapı şirketi

Bergül Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Berke Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Gül tarafından kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Yenigül tarafından kuruldu.

Byk Group Yapı Denetim L Limited Şirketi kuruldu!

Byk Group Yapı Denetim L Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Büyükkara tarafından kuruldu.

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ongül tarafından kuruldu.

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Hacımustafaoğlu tarafından kuruldu.

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç kuruldu.

Şeneller Gayrimenkul Yapı Personel Taşımacılığı Limited Şirketi kuruldu!

Şeneller Gayrimenkul Yapı Personel Taşımacılığı  Limited Şirketi Güngören’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şenel tarafından kuruldu.

Zıngıl Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zıngıl Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Zıngıl tarafından kuruldu.

Sevgül Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgül Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Hayati Sutay ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Bergül Yapı şirketi Haberi

Bergül Yapı şirketi

Bergül Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Berke Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Gaziosmanpaşa'da kuruldu. 


Bergül Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu,1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...