06 / 05 / 2024

Berk Akkaya inşaat adresi

Berk Akkaya inşaat adresi

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu.

Berk Kaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Kaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Berk Kaya ve Cemal Kaya tarafından kuruldu.

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu.

Konya Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir?

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı. Akkaya, "Sizlerle bir araya gelerek Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir? sorusunun cevabını aradı.

Akşehir Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Konya Akşehir Belediye Fidanlığı içerisine yapılan ikinci Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi. Akkaya tamamlanma aşamasına gelen inşaat çalışmaları hakkında firma yetkililerinden bilgi alarak yeni kültür merkezini gezdi.

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi açıldı!

Akkaya Gayrimenku ve İnşaat ofisi Öztrak Caddesinde hizmete açıldı. Haftasonu yapılan açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ayyıldırım katıldı..

İstanbul'da 7 askeri lojmanın yıkımını Akkaya İnşaat yapacak!

İstanbul Beykoz, Çatalca, Çekmeköy (Sarıgazi), Hadımköy, Tuzla, Şile, Üsküdar (Koşuyolu) İlçelerindeki Milli Savunma Bakanlığı’na ait toplam 48 adet binanın yıkım ihalesini Akkaya İnşaat aldı...

Akkaya İnşaat Çerkezköy'de ofis açtı!

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi 7'nci şubesini Çerkezköy'de hizmete açtı. İstanbul Esenyurt merkezli olmak üzere diğer şubelerinin de İstanbul'da olduğu emlak ofisinin açılış törenine katılım yoğun oldu.

Engin Berk Demir İnşaat’ın Pazarlama Direktörü oldu!

Demir İnşaat’ın Pazarlama Direktörlüğü görevine Engin Berk atandı.Berk, iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarından da sorumlu olarak Genel Müdür’ e bağlı görev yapacak.

STFA İnşaat 3 önemli ismi bünyesine kattı!

Türkiye'nin gelişimine katkı sağlamak ilkesiyle iki genç inşaat mühendisi Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulan STFA 75 yılı aşan yolculuğunda bünyesine yeni değerler katmaya devam ediyor.

Hafik Akkaya Sulama Tesisi IV. Kısım inşaat ihalesi 12 Eylül'de!

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Hafik Akkaya Sulama Tesisi IV. Kısım tamamlama inşaat işi 12 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. Proje; 45 günde tamamlanacak

YB Berk Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YB Berk Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Berk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da mraniye, Esenkent Mahallesi, Ebubekir Caddesi, Zemheri Sokak'ta kuruldu

Marsan Holding, inşaat sektörüyle büyütmeyi amaçlıyor!

Artık sadece bir şirket kimliği altında anılmak istiyoruz diyen Berk Çiller, 1981 'de babası Özer Çiller'in kurduğu Marsan Marmara Holding'i inşaat sektörüyle büyütmeyi amaçlıyor...  

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Berk Akkaya inşaat adresi Haberi

Berk Akkaya inşaat adresi

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu. 


Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EĞİTİM HİZMETLERİ a. Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede anaokulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir. b.Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak. c. Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. d.Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kros, buz pateni, atletizm, santranç gibi alanlarda eğitim vermek amacıyla kurslar açmak ve işletmek. e.Şirket yurt...