12 / 05 / 2024

Berk Elitaş

Berk Elitaş

PBE Yapı Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Berk Elitaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da Şişli, Kempinski Residence Astoria Büyükdere Caddesi'nde kuruldu

Yüksek Mimar Berk Or vefat etti!

Yüksek Mimar Berk Or hayatını kaybetti.

Mustafa Elitaş, Binance ile kripto para yasasını görüşecek!

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, perşembe günü Binance'nin temsilcileri ile Meclis'te ile Kripto yasasını görüşecek. 

Mustafa Elitaş kripto para uzmanlarını dinleyecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para konusunda uzman isimlerle, Meclis'te bir araya geliyor.

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Realm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realm İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli Hanife Tufan Berk Tufan tarafından kuruldu.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Aby Proje Yapı Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Aby Proje Yapı Tasarım Anonim Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arda Berk Yiyener tarafından kuruldu.

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Berk Yıldırım ve Nazım Mert Çikoğlu ortaklığında kuruldu.

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Niüfer Yılmaz Kartal tarafından kuruldu.

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen ve Orhan Muşul ortaklığında kuruldu.

Sultangazi'de inşaattan düşen işçi yaralandı!

Sultangazi'de inşaatta çalışan Mustafa Berk isimli işçi, yaklaşık 4 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver, Hüseyin Demir ve Doğukan İntepe ortaklığında kuruldu.

Berk Elitaş Haberi

Berk Elitaş

PBE Yapı Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Berk Elitaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da kuruldu. 


PBE Yapı Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü yapı ve dekorasyon malzemesinin ithalatı ihracatı alım ve satımını yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


PBE Yapı Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Kempinski Residence Astoria Büyükdere Caddesi, No:127 B Blok Kat:15...