19 / 05 / 2024

Berk Tüccar

Berk Tüccar

Este Yatırım Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Ebru Güner, Berk Tüccar, Murat Güner ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Memur ve tüccar zihniyeti arasındaki fark! 

Girişimci Mert Ergün, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda memur ve tüccar zihniyeti arasındaki farkı yazdı. İşte Mert Ergün'ün o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Berk Ozan ve Uğur Gökçe ortaklığında kuruldu.

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Coşkun ve Dicle Firat ortaklığında kuruldu.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 4.336 TL para! Banka hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Bakan Bilgin müjdeyi verdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2 milyona yakın Bağ-Kur’luyu yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, tüccar, esnafa işverenin sağladıkları istihdama göre emeklilik prim gün sayısını indireceklerini ifade etti.

Yüzbinlerce Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Bakan Bilgin madde madde açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu çalışan çok sayıda tüccar, esnafa işverenin sağladıkları istihdama göre emeklilik prim gün sayısını düşürecekleri söyledi. Buna göre, küçük esnafın, tüccarın emekliliği kapsamında gerekli prim gün sayısı SGK'lılarla eşitlenmiş olacak.

ATO'dan bankalara kredi çağrısı: Depremzedenin borçlarını erteleyin!

Deprem bölgesindeki tüccarın kredi borçlarının şartsız, koşulsuz ve faizsiz olarak ertelenmesini isteyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Esnafın başvuru yapacak hali bile kalmadı” açıklamasını yaptı.

Çiftçinin gözü kulağı açıklanacak o rakamda

Pamuk çiftçisinin gözü bu ay açıklanması beklenen destekleme priminde. Peki, pamukta destekleme primi ne kadar olacak? Pamuk destekleme primi ne zaman ödenecek? Pamuk çiftçisi ve tüccarı ne istiyor?

Rusya-Ukrayna savaşı tüccarı, çiftçiyi ve ihracatçıyı vurdu!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle tarım ürünü ihracatının durduğunu dile getirdi.

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün KArtal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berk Keskin ve Tuğçe Özdemir ortaklığında kuruldu.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Milyonlara yeni kredi fırsatı! Başvurular ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sanayici, tüccar, büyük şirketlere müjdesini verdiği "Nefes Kredisi"nin kapsamı kesinleşti. Nefes kredisine başvurular 1 Haziran tarihinde başlıyor.

Berk Tüccar Haberi

Berk Tüccar

Este Yatırım Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Ebru Güner, Berk Tüccar, Murat Güner ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.


Este Yatırım Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini, boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir. 2)Şirket; bina, arsa ve araziler ile teçhizatın değerlemesini mevzuatın öngördüğü şekilde standart rapor halinde ayrıntılı        olarak hazırlayarak talep eden ilgili kişi, kurum ve kuruluşlara sunabilir bu kişiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir. 3)Şirket, amaç ve konusu gerçekleştirmek için...