05 / 05 / 2024

berk yapı yalova

berk yapı yalova

İstanbul'un Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna kurduğu Fara Grup şirketiyle gayrimenkule girmişti. Gürtüna ve kızı Yalova'da Asude Hayat projesinden sonra yaklaşık 500 villalık bir proje yapacak...

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Yalova'da bağış yapılan arsa için usulsüzlük iddiası!

Yalova’da CHP’li meclis üyesinin, bağış yapılan arsayı eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e devrettiği iddia edildi.

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen ve Orhan Muşul ortaklığında kuruldu.

Yalova Belediyesi'nden mevzuata aykırı yapılarla ilgili açıklama!

Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, imar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili açıklama yaptı.

Yalova'da kaçak yapıya taviz yok!

Yalova Belediyesi imar sınırları içerisinde kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıları birer birer yıkıyor.

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.İhaleyi kazanan firma açıklanır açıklanmaz devlet hastanesinin çalışmaları başlayacak.

TOKİ Yalova Armutlu Konutları'nın ihalesi 30 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yalova Armutlu'da 128 konutun yapılacağı bildirildi. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, TOKİ konutları için 30 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

2. Yalova Gayrimenkul Fuarı 29 Temmuz'da başlıyor!

Türkiye'nin satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, İlkinde 6.718 kişinin ziyaret ettiği,37 sıcak satışın yapıldığı, Yalova Gayrimenkul Fuarı'nın 2'ncisi 29 Temmuz'da başlıyor.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 29-31 Temmuz'da!

Türkiye'nin satış odaklı alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı, ilkinde 6.718 kişinin ziyaret ettiği, 37 sıcak satışın yapıldığı, Yalova Gayrimenkul Fuarı 29-31 Temmuz'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek.

Yalova-Çınarcık-Armutlu-Gemlik Yolu'nda son durum!

Yalova - Çınarcık - Armutlu - Gemlik yolu yapım çalışmaları kapsamında Esenköy geçişinde bulunan 6 tünelde kazı çalışmaları tamamlanan 2065 metrelik en uzun tünelde kaplama izolasyon ve kemer betonu çalışmalarına başlandı.

Royal Blue Yalova'da yaşam başlıyor!

UBG İnşaat tarafından Yalova Devlet Hastanesinin önünde yapımına başlanan "Royal Blue Yalova" projesinde artık son rötuşlar yapılıyor.

Yalova'daki dönüşüm için 84 aileye kira yardımı yapılacak!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun kapsamında Yalova'da mayıs ayında 84 hak sahibine kira yardımı yapılacak. Dr.Osman Ulukaya, Mayıs ayında toplam 34 bin 519,63 TL kira yardımı yapılacağını söyledi.

Yalova'da 400 binanın riskli yapı raporu onaylandı!

Yalova genelinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar 400 binanın riskli yapı tespit raporunun onaylandığı belirtildi.

berk yapı yalova Haberi

berk yapı yalova


İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve kızı Ayşe Asude Gürtuna'nın kurduğu Fara Grup şirketlerinden Berk Yapı ile Fara Gayrimenkul, Yalova'da yeni projeler yapmaya devam edecek.


Temmuz 2008'de kurulan Fara Gayrimenkul ile Berk Yapı Yalova'da Asude Hayat projesini hayata geçiriyor. 1991 yılında kurulan Berk Yapı'nın yönetim kurulunda ise Ali Müfit Gürtuna'nın eşinin ailesinden Cemal Kalender ve Emine Kalender yer alıyor.



Kızının ismini markalaştırdı


Asude Hayat projesi 30 Nisan 2014 tarihinde Ali Müfit Gürtuna, Fara Grup İletişim Koordinatörü Ayşe Asude Gürtuna'nın katılımıyla basına tanıldı. 2 bin 500 metrekare üzerinde 25 dairelik butik bir proje olarak tasarlanan Asude Hayat, bu yılın sonunda tamamlanıyor. Projenin çizimleri Adnan Kazmaoğlu tarafından yapıldı.




500 villalık proje yolda


İnşaat, gayrimenkul, otomotiv ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri alanında faaliyet...