05 / 05 / 2024

Berkay Kahraman Hafriyat İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Ticaret Nakliye Limited Şirketi

Berkay Kahraman Hafriyat İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Ticaret Nakliye Limited Şirketi

Berkay Kahraman Hafriyat İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Ticaret Nakliye Limited Şirketi, Şerafettin Kahraman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu

Skyline Orman Ürünleri İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyline Orman Ürünleri İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Kahraman tarafından kuruldu.

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Metin Topcu ve Muhammet Ali Topcu ortaklığında kuruldu.

Bulutlular Yapı Malzemeleri Elektrik Mimarlık Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bulutlular Yapı Malzemeleri Elektrik Mimarlık Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Semra Kahraman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mavi Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Doğan ve Cem Kahraman imzasıyla kuruldu.

Sadıkoğlu Doğan Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Doğan Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Sadıkoğlu ve Berkay Fatih Doğan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Tuncel tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kahraman tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.

Berkay Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Hırdavat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkay Teknik Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Hırdavat Metal Ticaret Limited Şirketi, Berkan Acar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Erengül İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erengül İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hülya Gül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Adalı Sokak'ta kuruldu.

Akın Ak İnşaat Hafriyat Gıda ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın Ak İnşaat Hafriyat Gıda ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulkerim Akın, Ali Akın tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart'ta kuruldu.

İncir Evler projesinde hafriyat çalışmaları başladı! 140 bin TL'ye!

İncir Evler projesi kapsamında inşaat ruhsatları alındı ve hafriyat çalışmaları başladı. Ozan İnşaat projesi olan Esenyurt İncir Evler projesi kapsamında fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor

İstanbul'daki hafriyatçıların döküm yeri sıkıntısı!

Son bir yıllık dönemde özellikle ulusal çapta kentsel dönüşüm faaliyetlerinin hız kazanması moloz, demir gibi inşaat atıklarının önemli oranda artmasına neden olurken, söz konusu artış hafriyatın döküleceği yer sorununu gündeme getirdi...

Retaş Nakliyat İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retaş Nakliyat İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşat Torun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy, Alanaldı Caddesi'nde kuruldu.

Berkay Kahraman Hafriyat İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Ticaret Nakliye Limited Şirketi Haberi

Berkay Kahraman Hafriyat İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Ticaret Nakliye Limited Şirketi

Berkay Kahraman Hafriyat İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Ticaret Nakliye Limited Şirketi, Şerafettin Kahraman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu. 


Berkay Kahraman Hafriyat İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Ticaret Nakliye Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapmak ve taahhüt etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Berkay Kahraman Hafriyat İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Ticaret Nakliye Limited Şirketi adres: Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Petrol Yolu Caddesi,...