01 / 05 / 2024

Berke Debensason

Berke Debensason

Deks Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi, Berke Debensason Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Fahri Gizden Sokak'ta kuruldu.

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Yılmaz tarafından kuruldu.

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Ayakkabı ihracatında rekor! Global markalar Türkiye’de üretime geçiyor!

Ayakkabıda ihracat miktarı geçen yıla göre yüzde 20 artış gösterdi. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, sektörün 70 ülkeye ihracat yaptığını bildirdi.

Dabra İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dabra İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Önyüksek tarafından kuruldu.

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Örümcek Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berke Alper Turan, Ersin Turan ve Semra Turan ortaklığında kuruldu.

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Berke Tevetoğlu ve Mustafa Tevetoğlu tarafından kuruldu.

Bkt Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bkt Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Berke Merter ortaklığında kuruldu.

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

Euphoria İnşaat Mimarlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Euphoria İnşaat Mimarlık Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Can Berke Fermanoğlu tarafından kuruldu.

Vd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Vd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi  Beyoğlu’nda 50 bin TL yatırım bedeli ile Berke Emiroğlu tarafından açıldı.

Cavea Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cavea Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Sayın Ve Berke    Öztürk tarafından kuruldu.

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berke Ercan, Egemen Ercan ve Sıtkı Ercan ortaklığında kuruldu.

Berke Debensason Haberi

Berke Debensason

Deks Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi, Berke Debensason Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Deks Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-  Her türlü Mimarlık İç Mimarlık ve tasarımları konularında faaliyetlerde bulunmak her türlü aksesuarlarının tasarımlarını yapmak. 2-  Her türlü yapıların İç ve Dış dekorasyonlarını, Tamirat ve tadilat işleri yapmak veya  yaptırmak, gerekli araç ve gereç makine ve diğer malzemeleri almak, satmak, ihraç ve ithal etmek, Konusuyla ilgili her türlü yapı malzemelerinin alım, satım, ithalatı ve ihracatını yapmak, 3-  Konusu ile ilgili projeler hazırlamak, danışmanlık yapmak, 4-  Konusu ile ilgili her türlü müşavirlik hizmetlerinde bulunmak 5-  Her türlü müteahhitlik hizmetleri ve inşaat taahhüt işleri, mimarlık hizmetleri vermek; konut, işyeri, ticarethane, yüksek katlı binalar, kültür merkezleri, hava...